Monday, October 05, 2009

Durian Oh Durian...

Happy monday u ols... Hope weekend ari seceria dan seindah pelangi wokay...;-) Beauty punye weekend superb!!!! Balik kampung makan durian celebrate months anniversary we ols... Hahahaaaa.... Makan durian sampai lebam sampai bepeluh2 ketiak, dahi, kaki tangan sume... Huhuuuhuhuuu... Time kasih untuk mak and abah ku (mak & abah angkat beauty) yang menyambut kami dengan durian best!!!!!!!!!!! Masak lauk pun best!!!!!!! Tak tau nak kata pe, dah lama tak lepak kat kampung cam tu... Teringat zaman sekolah, zaman monkey love... Beauty siap pi mamam abc kat tempat kitorang menghabiskan masa afta aktiviti kokurikulum dolu2.... (tapi abc nye dah mahai ooooooooooooo... erk.....) Tamo cite banyak moh layan pict lah... ;-)

Hah tu dia.... Nih satu kete tolak baru... Sebelah tu de sebakul lagik... Mane tak lebam!!

Mase nih beauty tak folo, mummy, daddy, mak & abah & lil sis gi kait manggis... last2 baru beauty sampai... muahahaaa (daddy ku memang tak bley dengar org ade dusun or kebuh... abis dier nak jelajah...;-p)
Pastu gi rewang kat tempat dating dolu2... Stesen ketapi T. Road... Skang dah canggeh woooooo... Dolu sume papan jerk... ;-p

Cam tak sangka jerk stesen nih cam dah rupa kat KL sentral... Dulu siap bley lintas2 jerk tgh2 tu... huhuuu... Abaikan awek baju hitam tu wokey...;-p
Hah, nih bff beauty since form 3... Miss Lynn... Parents dier lah mak & ayah angkat beauty... Beauty stay dengan siorang sampai form 5... I love them so much =)
Lynn's cousin & Lynn (mase nih we ols mamam abc meninggalkan incik suami... huhuhuuu)
Pict bersama incik suami tak jadi ye u ols... Adikku punye tangan kene parkinson ntah nape ntah asal amik gambor gegar2... cissss.... alih2 nih jerk tinggal pict nye.... pict kat sungei tecik meniti titi pong gegar.... =(

Dah dekat petang we ols pun balik ke KL... Dibekalkan dengan durian... penuh bonet Naza daddy ku itu... Tapi yang memenuhkan sebenarnye Tong NGV dier... Ahaks.... Dalam kete taido jerk sume kefenatan.... Ihiks...=D

Nota kaki* Beauty dapat hadiah BEST!!!!!! mengganti jambangan bunga seperti bulan-bulan sebelumnya... nantikan entry di petang hari nanti... Yeah!!!!!!!!!! ;-p

No comments: