Tuesday, October 20, 2009

Bengang

Seperti yang sedia maklum beauty jarang nak marah-marah tak tentu pasal then cite kat dalam blog ni kan.... Selalunya entry happy-happy bunga-bunga jerk.... Bukan pe beauty rase tak syok bile baca balik entry marah-marah nih macam mencacatkan blog beauty yang memang tak santek nih....

Tapi kali nih nak jugak buat entry marah-marah nih... (macam tak marah pun ade bunyi nye) Beauty bengang dan tersangatlah menyampah ngan sorang manusia(manusia ke??) yang beauty tak tau nape sentiasa nak cari pasal ngan beauty.... Dah lah tak ensem, budak hingusan lagi tu... Pastu bugdet bagus jerk... Ingat pandai sangat ke???? Pastu rase gf dier sorang je yang cantek agaknye... Yak!!! kalau bagi kat kawan-kawan beauty pong diorang tak nak rasenye... Baik yang jantan baik yang betina... Buat stok lepas gian bley lah kot... Hah!! Kan da kuar ayat cam tu... Hurmmmmm..... Beauty tak tau nape dier tak puas hati sangat ngan beauty... Agaknye dier tak glamour kot... Dah tentu-tentu i yang glamour dari dier... Muahhahaaaaaa..... Sian orang macam tu kan... Sowi to say lah, u memang tak bley nak beat Puan Beauty dalam bab-bab glamour ni kan.... Lagipun bukan puan beauty yang cari atau gila glamour tapi dah nak glamour nak wat cane.... Pastu kawen lak ngan laling glamour.... Hahahahaaa..... Gilak riak aku nih.... (astagfirullahalazim..... jauhkan lah aku dari perasaan riak Ya Allah)...... Ikutkan hati beauty yang marah nih, silap-silap memang black list terus semua sekali... Tapi beauty orang yang ada kepala hotak... Takkan nila setitik rosak susu sebelanga kan... Lagi pun dier jerk yang taik yang laen ok jerk... Tapi ntah lah bile tengok muke dier mesti tak bley bla.... Rase nak lempang-lempang sebab terlalu budget macho dan bagus sangat... Yak!!!!!!!!!!!!!!!!! Nak muntah hijau beauty..... Ade jugak manusia yang tongong cam tu kan..... Adoilah, sia-sia aku wat dosa kering cam nih...... hurmmmmmmm

Seb bek lah ade jugak bende yang buat beauty cool down balik.... Ape dia tu??? Ape lagi kalo bukan pegi melawat blog-blog kengkawan yang laen kan... Sekurang-kurang nye ilang semak dalam kepala hotak beauty nih duk ingat orang bodoh cam tu.... Ergh!!!!!

K lah u ols, mesti korang pun tak nak baca entry sampah cam ni lagi kan.... Beauty nak gi layan blog orang laen pulak hilangkan marah.... Daaaaaaaaaaaa....=)

2 comments:

Gorgeous H said...

wahhhh marah betul dak Beauty ni ehhh... sapekah gerangan mamat bajet glemer tu? meh kak Ain join lempang-lempang muka dia...hehehehee jadi batu api plak..

Sabau ok...jgn marah2 nnti dah tak beauty lagi... lantak kat diaorang ok..

misz beauty said...

tu lah... skrg nih tgh abaikan mamat tuh.... lagipun buang boreh jo duk pk pasal hal dier... eheh...

tgh control cun ar nih (wlupun x cun pong!!!) huhuhuuu ;-)