Monday, October 26, 2009

Allah Selamatkan Mummy - Edited


Allah selamatkan mummy
Allah selamatkan mummy
Allah selamatkan mummy ku tersayang
Allah selamatkan mummy

Happy birthday mum.... Along, Fizi and Adik luv u so much... Semoga Allah sentiasa melindungi mummy dengan panji-panjiNya, rahmatNya kasih sayang Nya...=)

Last Saturday 24th Oktober birthday mummy beauty... We had a simple dinner at Dagang Avenue... Maklumlah diz month anak-anaknye kekeringan sangat so boley adakan simple dinner jerk... Pastu beauty dapat tempah cup cake from Sis E-car even last min... Seb bek dier nak buatkan jugak.... Thanx sis...;-) Selalunya beli cake ready made jerk but kali nih nak cube cup cake pulak since trend skrg ni pakai cup cakes kan.... Cup cakes yang ditampah sangat lah shomel even sangat simple.... Maklumlah tak sempat nak pikir panjang-panjang men redah jerk.... So cup cakes nye adalah seperti.....
*
*
*
*
*
*
*
*
Pict : Kredit to sis e-car (beauty nye camera tetinggal kat umah so rembat kat sis e-car punye blog.... sowi eh..;-))

Shantek kan cup cakes tu??? Memandangkan mummy beauty sangat suke kaler merah-merah nyah gitu so beauty tempah lah cc nih kaler peveret dier.... Glad mummy love it so much....;-) Pict laen pun xbanyak memandangkan agak segan nak bergambar tempat open sangat kat dagang avenue tu kan... Nanti esok edit entry ni balik letak pict mummy ngan cake nye dan si adik yang nyebok... Pict beauty and laling tak de coz laling muke kepenatan dier tak mo amik gambor... ;-p

So sesape nak tempah cup cakes yang shomel-shomel bley pegi melawat ::cupcake-caR:: nih untuk buat tempahan okay.... ;-)

Nak hambik pict mummy tapi lil sis yg nyebok...;-p

Okaylah kasi chan kat dier...;-p

Our menu on dat dinner... Laling sorang je mamam nasik sebab dier memang suke mamam sutun kat situ... =D

Again buat mummy terchenta.... Happy birthday to uuuuuuuuuuuuuuuuuu... Muacccckkksssss :-*

8 comments:

susudalambotol said...

happy birthday, aunty! ;)

misz beauty said...

=) dier baca nnt mesti senyum jerk... thanx sis on behalf my mum...;-)

Gorgeous H said...

happy birthday mummy!!
semoga panjang umo & bahagia selalu...

*tumpang panggil mummy eh.. kak ain suka panggil sama dgn panggilan mak or mummy or mama dari panggil auntie*

misz beauty said...

no prob sis.... sume kawan2 beauty pun panggil cam tu... nampak lg close...;-)

.ArianiAizat. said...

happy birthday untie!!
semoga dipanjangkan umur,sihat2 selalu,n happy2 slalu macam beauty..:)

misz beauty said...

kesihatan dier skrg agak tak memuaskan... =( doakan mummy beauty sehat ye...

Anonymous said...

terima kasih semua yang mendoakan mummy....semoga allah lindungi kamu semua....aminnnn

misz beauty said...

waaaaaaaaaaaa... muackkkssss kat mummy...:-*