Saturday, October 03, 2009

3rd Months Being Hes Wife =)

Alhamdulillah 03.10.09 ni genap 3 bulan kami (beauty & rossi) berhubungan sebagai suami isteri. Mudah-mudahan berkekalan hingga ke Alam Syurga hendaknya insyaAllah. Entry nih auto publish eh... Sebab mase nih beauty, incik suami, mummy & daddy, lil sis n bil on da way menuju ke kampung halaman rumah ayah angkat beauty kat Perak Darul Ridzuan.... Pegi kutip buah durian... Heheheee.... Haruslah duduk kat dusun teruskan... huhuhuuu =)

Sangat bertuah mempunyai suami yang kadang-kadang romantik kadang-kadang tak nih.... Sebab dunia beauty penuh dengan kejutan.... Ihiks... Maklumlah, dah 24 tahun hidup tak pernah dapat kejutan... Semuanya dah jangka-jangka jerk... Ahahaaaaa... Dan sekarang pada umo 24 tahun dah setelah berkahwin baru dapat kejutan-kejutan... Best sangat... Tapi de je kejutan yang memang boleh jadi beruksss.... Ahaks....=D Dan Alhamdulillah juga hubungan kami semakin hari semakin bertambah erat...=) Dah macam orang bercinta selepas berkahwin jerk... Padehal kenal dan kawan dah hampir 4 tahun... Agaknye ni lah orang yang becinta lepas kawen rase kan... Hidup penuh kejutan... Huhuhuuu=D K lah, asik cite pasal kezut-kezut jerk.... erk....;-p

Sempena hari ni, beauty nak ucapkan Selamat Ulang Bulan buat incik suami (pelik je bunyi kan?? ;-p) Semoga hubungan kita bukan setakat suami isteri, tapi kekasih, sahabat, kawan (kadang-kadang je musuh.... ;-p)... Dan semoga kita akan dikurniakan kebahagiaan yang tak terhingga oleh Allah swt... Mohon dipermudahkan perjalanan kehidupan kita seadanya dan tidak diuji dengan ujian yang tidak tertanggung oleh kita... InsyaAllah... Sesungguhnya Allah itu Maha Mendengar dan Pemurah... Amin

Kata-kata ni dituju khas buat incik suami terchenta....

Sayang
Tak perna
h diduga
Kita berjumpa
Kita berkenalan
Kita bercinta
Kita mengikat janji
Dan kita disatukan
Bagaikan bermimpi disiang hari

Sayang
Badai yan
g menimpa
Dugaan yang mendatang
Susah payah yang ditempuh
Tawa dan tangis berselang
Semua dihadapi bersama

Sayang
Syukur
pada Illahi
Kita telah berada
Dalam hubungan yang suci ini
Dalam hubungan yang diberkati ini
Dalam hubung
an yang direstui ini

Sayang
Tiada lagi yang dipinta
Hanya doa berterusan seikhlas rasa
Mohon ditetapkan hati kita
Mohon kita dikekalkan untuk selamanya
Biar sampai ke alam syurga


Nota kaki* Sila jangan muntah ijo dengan kejiwangan ku ini wokeh!!!!

2 comments:

joegrimjow said...

wahaaa
ade pape adia istimewa sempena 3 bulan ni
3 skill?
lalala~

misz beauty said...

nnt bace next entry hokay....;-p