Tuesday, September 15, 2009

Semalam Punya Cita... 14.09.2009

Hah, semalam beauty de inform pasal buka kat Mines Hotel kan... Actually itu 1st time beauty buka kat situ wif family... Daddy je selalu lunch kat situ if pi maen golf... Da place was so nice (as u can see da pict below..sowi pict biase2 jerk...) The food was soooo great... Mamam sampei lebam... Incik hubby cam biase ngan kambing-kambing nyew... Uhuks... Beauty ngan seafood2 yang ado...=D Tapi si incik suami amik pict lemang dier jerk... Ceth... Mummy lah last min call bagi taw nak buka kat situ so beauty pun tak prepare bawak camera... Incik suami lagi ar, dier nek moto tecik jerk so banyak hal pulak... Moto besar still kat bengkel... Semalam dak tecik Misya pun ade.... Kawan-kawan daddy also ade, Uncle Liew and family... Nice person... Sangat baek, and diorang nak terbang ke London diz week... Jangan lupe ole-ole tuk kami okay...;-p Bawah ckit pict yang tak seberapa tuk kasi best jerk...=D Pict mummy, daddy and rakan-rakan tak snap sebab malas... hahhaaa... Selamat berbuka pose sume.... Tak lama dah nak raya... uhuks... Daaaaaaaa;-)
Nih konon-konon jerk... ;-p
Iklan colgate...;-p

Masing-masing muke tak siap... penat balik keje...;-p

Beratur ye anak-anak nak hambik makanan..;-p

Nih snap syok sendiri...;-p

Lemang incik suami... Sedappp!!!

Dak busyuk... Misya... Wife Uncle Liew sangat suke nengok dier... ;-p

Cousins...=)

No comments: