Thursday, September 17, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Tangan di hulur maaf dipinta. Dari hujung rambut hingga hujung kaki andai ada salah dan silap kata. Moga lembaran Aidilfitri membawa sinar dan kebahagiaan buat semua. Bergembira lah hendaknya meraikan kemenangan umat Islam yang berpuasa. Jangan lupa kirimkan doa pada yang telah tiada.

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Beauty & Suami buat semua. Maaf Zahir & Batin.

4 comments:

.ArianiAizat. said...

beauty,nani sgt jeles tgk pic wed korang..tetiap ari tukar..sume nya cantek2..xde satu pon xcantek okeh!napa lah nani xamek jer subhi ni jd photographer ktorg..haih...

btw,happy eid mubarak to beauty&husband...beshnya smbut raya as hsbnd&wife for the 1st time...
maaf zahir batin...HAPPY!!!=D

Melz said...

selamat hari raya juge yer misz :) maaf zahir juge yer

Orked said...

selamat hari raya... raya elok2 ek... see you lepas raya...

misz beauty said...

nani~ tamo lah jeles cam gitu... eheh... xpe nnt pict nani mst santek2 jugak insyaAllah... tu lah, b4 diz website dier under construction so tak bley nak promot... now sume superb... =)

tu lah x sabar nak raya nih... hubby & wify... tapi nani lagi besh raya as pengantin sgt baru... huhuhuuu... selamat hari raya to nani jugak...;-)

melz ~ selamat hari raya to u too...=)

orked ~ selamat hari raya orked... nnt afta cuti jgn lupe folow mummy orked dtg opis k, nnt collect duit raya.... ;-)