Friday, September 11, 2009

Sakit =(

Adoilah... Sangat sakit bile time pose nih diri kita dalam keadaan sakit... Sangat menduga iman... Beauty pegi jumpe doktor tadi... Doct kate, beauty punye tekak kena jangkitan kuman and seluruh tekak beauty dah merah-merah bengkak... Sakit taw, nak telan air liur tak boleh. nak becakap tak boleh.... Semalam tido tak lena... Nak nangish rasenye... Uwaaaaaaaaaaaaaa =( Dah lah de majlis buka pose opis petang nih... Belasah je lah... Cari makanan yang lembut-lembut.... Doct pulak bagi ubat manyak gilak!!! Erkkk....=(

Buat incik suami... Isteri rase isteri taw sakit nih disebabkan ape... Sebab afta kite pegi tempat tuh isteri jadi macam nih... =(

2 comments:

miss oren said...

owh..saya sungguh bersimpati dengan encik isteri

misz beauty said...

terima kasih dear... recovering now..=)