Tuesday, September 29, 2009

Raya 2009 Story - Part 2

Tak bley jadik... Kene setlekan story raya shepat ckit... Walaupun raya sebulan kan... Tapi 2 ari pertama sangat banyak story.... Plus dengan pict-pict yang menanti tak sabor-sabor nak muncul kat dalam blog eden nih....=D

Hurmmm... Raya kedua pepagi lagik dah kejut incik somi nak pi mamam roti shanai... Ayo!!! Bley tak roti shanai abis... Seb bek 1 lagi kedai mamak tu ade lagik... Agaknye sume org da fenat layan ketupat rendang kan... So sume pakat carik bende laen pulak nak dijamah...=D

Roti shanai shedap... Banjir wooo..;-)
Beauty
Rossi
Malossi tuh...;-p
Isteri sape nih???
Somi sape nih??? ;-p

Afta breakfast, beauty balik umah nak sediakan makanan tuk mummy and yang laen yang datang beraya ke Tanjong Karang on dat day... Tapi before dat sempat singgah posing-posing kat sawah dolu... Pict nye nanti entry laen beauty up okay... Sebab ianya edited specially from my dearest incik suami.... =) Mari tinjau2 pict sepanjang kedatangan family ku ke kampung incik suami...=) Thanx ye to mak long, pak long, cik yan n cik ali sekeluarga yang datang... Next year kite mamam ikan keli lagik...=)


Mase nih tengah potong mangga... sambil tunggu mummy sampai... Pastu sume orang kate haku ade ape2... Ade lah sangat... Anak tekak!!! Muahahaa=D
Mummy and Mak =)
Lil sis yang menikmati air kelapa muda yang dipanjat oleh incik suami...;-p
Shomel nye adik-adik kak long nih...=)
Nih parents misya n ain...=)
Dua adik gediks...;-p
Haaaa... ini adik sepupu incik somi yang sangat debab dan disukai ramai...=D
Ngan kak long manja... ngan kak wa pon manja..=D
Tengoklah yang dah besor gajah pown bergusti.. Ape2 je somiku itu...;-p
Beza yang sangat ketara... ahaks....
Efy & Ain

Haaaa... tengok tu, mummy pown gewan ngan dier.... =D
Hug lagik.... =D
Peace..=)
Eleh, tdo konon....;-p
Driver mummy yang sangat penat.... =)
Cousin ku yang sengal....=p
Cakap dengan tepon sampai tangan2 pun bejalan...
Dah standby nak balik.....
Anak dara nak pakai sentokin....
Itu lah story sepanjang de kat kampung incik somi... Petang nye diorang da balik pi beraya kat sabak bernam pulak.... Sampai lah malam terus balik ke PJ.... Menanti untuk ke Perak pulak.... huiiiiiii...=D Cite kat Perak biase-biase lah kot... Memandangkan memang balik untuk cousin beauty bertunang serta ke rumah Puan Nani kite yang selamat melangsungkan pernikahan dan perkahwinan raya ke 3 tu.... Alhamdulillah beauty sempat jumpa pengantin shomel tu..... Pastu sempat posing dengan pengantin.... And sempat singgah sekolah beauty dolu.... =)

Pengantin lama dan pengantin baru... Uhuks...=D
Doorgift yang shomel....Thanx puan nani...=)
Ops... sowi nani, beauty tergediks kat situ...=D
Ni lah sekolah beauty dolu....=D
My cousin.... Selamat bertunang kak....=)

Petang-petang ckit beauty up pict dengan pict kat sawah bendang shantek terbentang dan laen-laen portrait yang encik somi hambik....=D Ok u ols.... Dah muntah darah da agaknye meninjau cite beauty nih.... Nanti jangan muntah hijau nengok pict-pict pulak okay....;-)

Selamat hari raya..... ;-p

2 comments:

chipsmore said...

da lama xmakan roti canai..terliur lak nengok roti canai banjir kat entri ni..haha.. :D

misz beauty said...

hahahaa... taw xpe dear... shedap je nengok kan...;-)