Friday, September 18, 2009

Rambut + Jalan Jammed + Present =)

Hai sume pembaca setia... Che wah cam banyak je pembaca blog beauty yang tak bley nak bla ni kan... Neway now beauty dah start cuti raya... Saje nak cuti hari nih nak setle pe yang perlu.... Pi complain pasal rambut lagik... Hah, cite pasal rambut ari tu beauty kan de gi colr rambut... Tapi sampai seminggu duk color cam tu jerk... Incik suami da bising-bising tak de perubahan pape kate nye... So ari ni da nekad nak pegi balik saloon tuh... So beauty pun pepagi pegi lah hambik lil sis kat shah alam dulu nak bawak balik serdang then pegi saloon tuh... Seb bek aunty cina tuh tak marah-marah then juz suh beauty duduk kat kerusi dier buat balik rambut beauty... Hari tu anak buah dier yang buat... Tak semenggah betul keje anak buah dier... So bawah pict dari hambik lil sis kat shah alam & sepanjang berada di saloon.... Now beauty tengah suka suki coz rambut dah santek... Heheheee;-)
*
*
*
*
Macam kene kuar dari AF pulak... ihiks...=D

Cover cun... Cover cun... ;-p

Sowi lah along tak larat nak tolong hangkat... hauahahaaa;-p

Lil sis yang drive....

Beauty duk sebelah ajerk... heheheee;-p

Dah sampei saloon... asik sms jerk keje nye..;-p

Buat balik kasi santek eh... Seb bek tak kene bayar lagik...=D

Stim rambut pulak...

Muke bosan menunggu... ahaks...=p

Sempat lagi tu...;-p

Tadaaa.... Dalam pict nampak biase kan?? In real?? Beauty yang teruja sendiri2... ahahahahaa...

Tu cite ari nih... semalam beauty balik keje jalan jam gile tak hengat... Agaknye orang sume majoriti start cuti ari ni... Xpenah2 beauty balik kat tol sungai besi tuh jam kali nih jam gile...

*

*

*

Seb bek sampai susur MRR2 jerk..

Tu diaaa.. panjang jela...

Tapi bile sampai dirumah ade hadiah menanti... Terubat penat lelah bawak kete semalam.... Tak laen tak bukan hadiah dari JoeGrimJow... Yang beaty cite menang contest tuh.... Best, dapat Manchester Nike Tshirt, Dapat Surveniour London, Dapat Kipas eskem comel, Kad Raya jugak.... Banyak betul... Thanx to Joe again... sangat teruja beauty dapat present tu sampai malam tadi kuar wif hubby pakai baju nike tuh....=)

*

*

*

Atas nih pict present yang beauty dapat... If u ols sume nak hadiah rajin-rajin lah pi visit blog Joe nih.... Dier rajin gak wat contest....

So beauty nak sambung wat keje.... Nak kemas umah mummy jap... Pastu nak balik PJ tolong MIL pulak... Selamat hari raya sume...=)

3 comments:

joegrimjow said...

hehe
slamat sampai

chipsmore said...

gamba header sweet..ehehe...

waa...bestnya pat adiah..hee..


btw,selamat ari raya maaf zahir batin ;)

misz beauty said...

joe ~ tq

chipsmore ~ tq dear... selamat hari raya