Tuesday, September 29, 2009

Portrait by Mr. Rossi

Meh layan portrait yang incik somi buat dan puan isteri jadik model nye.... Uhuks...=D

Panas gile sebenarnye mase nih... erkkk...
Konon-konon shomel lah tu...;-p

I Beleive i can fly...=D

Ecececeeee.... =D

My fren said like iklan filem mukhsin...=D

Shantek kan??? =)

Belakon je nih... ihiks...

Incik somi suh lentok ckit....;-p
Bluwekkkkk....;-p

Nak bodek nih.... : Sayanggggg... Jangan lupe saya nak Gucci glasses nih okay...=)

Ops... seksi ctit... seksi ke??? =D

Bawah nih pict-pict biase jerk tak termasuk dalam portrait incik somi okay... Dats y pict orang tak ready pown ade... =D

Yang!!! belum ready la...;-p
Butik nih wajib fegi if outing...=)
Waiting for our fwen... =)
Incik suami dengan Ray Ban baru nye... uhuks...;-p
Kalo pict incik somi mesti lah puan isteri yang hambik kan...=D
Coffe nih incik somi punye... Pahit.... Beauty nye ice bladed chedap...=)Sampai pun... Shah & Maya... =)

6 comments:

joegrimjow said...

sayang bebeno suami dia
hehe

misz beauty said...

hish... mestilah shayang.... sape tak shayang somi wooo... uhuks....;-p

nnt kamu ade isteri mesti syg bebeno kat isteri... ihiks...=D

susudalambotol said...

awak hired subhi utk wedding ye?

misz beauty said...

yup... n sure sis kenal kan??? sis punye hubby yang amik pict wedding diorang rite???=)

Orked said...

amboi smboiii.... aunty beauty posingg... kalah Orked! :D

misz beauty said...

eheheheheee... tamolah cakap cam tu orked... orked tetap lagi shomel...;-)