Friday, September 04, 2009

Love My Hubby =)

Adoi, semalam dah duk berangan dari pagi senyum sampai ke malam... Hari nih sambung lagik... Sebab pe??? Sebab beauty dapat surprise lagik semalam....... Jeng jeng jeng........
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Comel kan?? =)



Sangat wangi dan putih suci... =)


Isteri bersama bunga pemberian suami... ;-)


Sungguhnya kandaku ini berusaha untuk membahagiakan adindanya ini.... Oh sayang... I lap u so much lah... Macam biase lah, incik suami beauty nih sangat misteri orangnya... Selalunya ape yang dier buat mesti beauty tak bley nak duga... Budget dier suh balik awal juz nak buka pose kat luar jerk... Tapi tu lah kan, beauty lah sengal sebenarnye... Dah ingat semalam genap 2 bulan tawen, tapi tak terpikir nak disambut dengan ape-ape.... Asik pikir balik nanti nak masak ape.... Hahahaaa.... Tak romantik kan beauty nih??? Cowi lah sayang... Adindamu ini sangat kurang orang nya... =(

Afta work beauty pun gegas balik rumah... Takut incik suami sampai dulu and terpaksa tunggu beauty lama... Nak tukar baju lagik... Tapi dier gak sampai dulu... Padehal beauty rase semalam paling pantas beauty sampai umah sebab terus shoot highway plus.... Selalunye lepak ikut jalan lama jerk... Ihiks... =D Sampai-sampai tengok dier tengah tidur kat bawah sementara tunggu beauty... Sian dier penat, dah lah asik tak cukup taido... Tu lah sape suh selalu ajak sahur tengah-tengah malam kat luar...;-p Beauty pun gegas lah nek atas tukar baju sebab nak kuar nye nek moto, haruslah agak payah if pakai kaen.. (tapi hari ni kene gak pakai kaen nek moto coz ade majlis buka dengan skuterist and wajib pakai baju kurung...) uhuks...;-) Then haruslah lompat-lompat lagik cam bulan lepas pada tarikh yang sama kan... Nampak lagi sejambak bunga atas rak buku... Tapi kali nih ros warna putih... Last month kaler merah... Huhuhuuu...=D Adoi lah, terus hati berbunga-bunga tak tau nak kata pa... Nek moto hug dier kuat-kuat and say thanx so much... Tu jerk yang termampu dikata =)

So semalam nak dinner mamam steak kat ampang tapi tutup... Beauty ngan incik suami pun heran rasenye macam kedai tu dah tak beniaga... Rugi betul, kempunan beauty nak mamam steak sedap dier...=( Last-last kesuntukan waktu kitorang berbuka kat pizza hut ampang jerk... Punye lah sejuk duk dalam pizza tuh, nek beku beauty... Afta buka terus pi mid valley pusing-pusing cuci mata... Sebenarnye beauty ajak gi Giant jerk nak cari barang ckit tapi dah kandaku itu bawak pi situ so lepas gian lah... Yang penting jalan hug-hug macam orang baru 3 hari becinta... Ahaks... Maklumlah zaman couple couple tak penah buat cam gitu... =D Semalam Zara buat clearance rupenye tapi jeans banyak da abis... Menci tul... =( Then hubby kate, banyak lagi outlet lain nanti kite pi tengok... Yey!!!!! =D (ops... kami tak tarawih malam tadi ye... musafir di tengah kl... uhuks...) Abis jalan balik umah terus teman incik suami mamam tuk sahur lak... Pastu taido sebab kitorang dah beberapa hari tak cukup taido... So semalam taido awal ckit... Tak de lah awal mane pun, kul 12 gak... Ihiks...=)

Sekian berita gembira kali ini...

Buat incik suami... Terima kasih kerana menjadi suami saya.... =)

6 comments:

.ArianiAizat. said...

waaaa sangat suwiiiitttt muwiiittt la encik husband awak beauty!!!
beshnye dpt roses!!=))

misz beauty said...

ihiks... mr. fiance awk pun sgt suwiitt kasik kad raya... huhuuu;-)

susudalambotol said...

seronokkan dpt bunga?
:)

misz beauty said...

sonok sangat sis...;-)

tp sis lg sonok dapat baby... ;-)

iena said...

sis terharu sy baca kad camel tulis tu....sgt tau menghargai....
"terima kasih kerana menjadi isteri sy"...perghh....bile la nk have a hepy life cam sis nih...jeles tau....uhuks...

misz beauty said...

lorh... nape xpasan iena nye comment nih.... if iena nak taw, hes a husband yg sgt penuh dengan kezutan...;-)