Thursday, September 17, 2009

Kemenangan Sempena Syawal

Wah, 1st time menang contest.... Mungkin rezeki sempena syawal... Menang contest ape??? Tak laen tak bukan yang dianjurkan oleh JoeGrimJoe.... Tak de lah susah sangat nak masuk contest nih lagipun tak perlu sertakan pict bagai... Juz jawab soalan jerk... Cume syarat nye yang agak mengelirukan ckit... Tapi dengan semangat kental dan semangat waja beauty join jugak... Eheheeee.... So senarai pemenang pun dah dikeluarkan dan beauty menang kategori "TEPAT" (sila klink link ini untuk lihat senarai pemenang) sebab nak menang kategori "CEPAT" memang tak dapek do... Asik jawab soalan lambat jooo... Ihiks...=D Kategori "RAPAT" pulak pown xbley tandingi pemenang yang dah menang.... Kalah 10 comment lagi tuh nak seiring dan sejalan... Sampai beauty pown tak tau nak comment ape dah... Nak spam tak reti... Hahahahaaaa =) So beauty tak sabar nak tunggu adiah yang katenye dah di poskan.... Maybe ari ni sampai... If ari ni sampai esok beauty tunjuk hokay... If tak alamatnye if ade mase online lah beauty upload... Huhuhuuu....;-)

Thanx to Joe again and nanti wat contest cam ni lagi eh... Jangan buat susah-susah sangat taw... Ahaks....;-)

No comments: