Tuesday, September 08, 2009

Invitation On Syawal =)

Waaaa, ari nih beauty bangun lambat... Siot tul, padehal dah bangun mase alarm bunyi kul 6... Tekocoh-kocoh lah beauty besiap-siap... Seb bek baju dah gosok bagai... If not haruslah punch in kaler merah ari ni kan... But alhamdulillah even beauty bawak cam f1 tadi beauty selamat sampai kat opis before 8.30am... Sian kat incik suami yang berkejaran mengejar isteri dier sampai depan pintu.... Hihiiiii.... Neway sebenarnye banyak nak cite mengenai weekend indah yang dilalui tapi pendrive tetinggal kat umah so mane best update tanpa kegedikansss sekalisss... Uhuks... =D Tak per lah, beauty update pasal nih dulu kay....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Hah, beauty dapat wed invitation on Syawal... Sape lagik yang kasik if bukan Cik Nani @ Becoming Puan Nani... Ihiks... Sangat shomel kad nih, sweet jerk color dier... =) Ekceli beauty dah dapat diz kad on friday lagik tapi tak berkesempatan nak hapdet... almaklumlah, menyiapkan keje yang ada plus rushing nak balek coz ade majlis berbuka.... Neway to dear nani, thanx so much for diz invitation.... InsyaAllah if takde aral melintang sampailah beauty and incik suami ke wedding nani nanti...;-) We ols tengah berbincang-bincang cane nak curik time tuk lariks ke wedd nani nanti... Huhuhuuu;-) Congrats in advance to you... May Allah bless u dear.... Thanx again to you and Mr. Fiance @ Becoming Mr. Hubby...;-)

Nota Kaki*Dear nani, my name awak eja salah... Tapi tak pe diampunkan... Ihiks...;-)

2 comments:

.ArianiAizat. said...

beauty..
sori sala eja ur name..huhu sowi sgt2..dah biasa panggil beauty smpai nama betul pon xtoa..hehe

nway,rasa terharunya sbb sudi dtg weddin nani..huhuh..mekaceh sesangat!!=))

love u!~

misz beauty said...

its okay lah dear... hope sangat xde aral melintang nnt... dah pk dah ni nak kasi present kat nani... ihiks...;-)