Tuesday, September 15, 2009

Contest : tepat lagi cepat lagi rapat - Sticky Mode

Beauty nak masuk contest.... Joegrimjoe yang buat... Biase lah pakwe sorang nih memang rajin wat contest... Kali nih dier bagi soalan2 jerk then kumpul and jawab.... So syarat pertama dah lepas.... Sila lawat link ini untuk menyertainya okay.... Mari2...;-) Syarat-syarat sume yang dikehendaki oleh beliau dah beauty paste kan dibawah ye...;-)

contestku : tepat lagi cepat lagi rapat


9 HADIAH UNTUK DIMENANGI!!!!



syarat-syarat (wajib dibuat)

mempunyai satu blog
membuat satu entry di dalam blog anda mengenai contest ini
linkkan entry ini ke dalam blog anda
tak payah banner2, sebab ku sendiri tak tahu nak buat banner (hehe)
dah buat entry pasal contest ni di blog, link kan urlnya di bawah ini
menjawab soalan-soalan yang dikemukakan dengan tepat lagi cepat!





cara-caranya

bermula 9hb 9 2009 sampai 13 hb 9 2009, 5 entry akan ku postkan kembali.
entry yang di post adalah entry lama yang mendapat sambutan komen yang banyak
entry ini ku akan ubah sikit mengikut kesedapan ku mengubah
setiap akhir entry akan ada satu soalan berkaitan dengan entry yang ku postkan
jawab soalan yang diberi!


bahagian 1 : tepat

kumpul kelima-lima jawapan dan hantar jawapan anda ke sini.
isi segala butiran anda.
setiap blogger hanya layak menghantar satu penyertaan sahaja
tarikh tutup adalah 15 hb 9 2009 pukul 11:59:59 pm
3 hadiah utama disediakan!



bahagian 2 : cepat

ku akan post entry secara rawak bermula 9hb 9 2009.
jawab soalan di setiap entry di bahagian komen.
pengomen yang ke10 dengan jawapan paling tepat akan memenangi hadiah untuk entry itu
5 hadiah utama (satu pemenang untuk satu entry) disediakan
tiada tarikh tutup


bahagian 3 : rapat

seorang pengomen yang paling banyak (kategori bulan september, sampai 15hb je) akan dapat hadiah misteri
comment akan di moderate kan
1 hadiah misteri yang paling rapat denganku ;-)
tarikh tutup adalah 15hb 9 2009 11:59:59 pm

6 comments:

joegrimjow said...

HOHO
mekasih yaa

misz beauty said...

sama... ;-)

chipsmore said...

rajin join contest...hee...i like ur header...nice..

btw, i link u k ;)

misz beauty said...

tak lah rajin sangat... if senang join lah... susah2 tak mo join... ihiks...

thanx for ur comment=) will visit ur page later;-)

chipsmore said...

laa..sal tuka header?? header dulu comel pe..hee :)

misz beauty said...

ok2.... tukar balik.... ngeeeeee=D