Tuesday, September 15, 2009

Bila Suami Yang Kaki Shoping... ;-p

Kejadian Rabu lepas tak silap... Carefour Subang... Setiap hari de je tempat dier nak pegi... Tapi nih moment yang sempat di snap... =D

Bepusing-pusing kepala tengok pe lagi nak hambik ;-p

Dah lah tu sayang... lenkali je beli yang laen...=D

Ha tau pun sampai ngantuk-ngantuk.... Saya lagi penat taw...;-p

Muke seposen sambil tunggu nak bayar

Noted* Baju kami same kan??? Lihat pict beauty di entry lepas =D

Kejadian Ahad lepas 13.09.2009. Suria KLCC before pi berbuka umah mummy.... Incik suami nih lagi cerewet dari puan isteri taw... Sampai baju isteri pun dier je yang pilih.... Malas beauty nak pilih sendiri, serah pada dier je... Kalo ikutkan 1 hari tu tak cukup tuk dier masuk sume kedai....;-p

Cari pe tu sayang.... Tak santek baju kat situ... Jom tengok butik laen..;-p

Jap jap... Nak tengok glasses...

oakley hari tu sangat smart ye sayang...;-)

De banyak lagik pict cam ni sebenarnye... Amik 1 jerk... Penat ikut dier cari baju... Size S memang lah susah nak carik... Kering sangat...;-p (Tapi kemeja soft pink ari tu memang lawa..=D)

Ops terselit pict makanan pulak... Haaaaaaaa, ni makanan peveret incik suami yang baru.... Mee Goreng kat Gulam Mee Kota Damansara... Dah kene candu lah tu...;-p Char kueh teow yang beauty mamam pun cedap...=)

Haaaaa... Tu lah dier incik suami beauty.... Every week ada jerk tempat yang nak dituju.... If boley hari-hari.... Even penat tapi beauty seronok ikut dier bejalan... Tapi nak menunggu dier pilih barang yang dier nak memang sangat lama, tiap2 butik yang di terjah beauty mesti cari tempat duduk sambil tunggu dier.... Hehheee... Tapi kelebihan yang laen, baju beauty dier yang pilih... So beauty tak yah pening-pening kepala.... Dier pilih, dier bayar , beauty bawak jerk... Ihiks ihiks... So sayang, jangan lupe friday nite nanti kite jalan lagi okay.... Hope moto awak dah siap.... ;-)

Noted* baju ni pun sama tapi dier je ada kaler biru... beauty kurang like... ihiks...=D

4 comments:

joegrimjow said...

nak address n contact
msg kat cni ek
0126965508

misz beauty said...

ORAIT BOS...;-)

Puan Jiha said...

heheeh seronoknye shopping

misz beauty said...

seronok puan jiha... sebab org laen bayar.. uhuks..=D