Wednesday, September 02, 2009

Adik + Cousins + Pets + Jalan-jalan

Sakit hati intenet kesengalan... Menguji kesabaran di bulan puasa nih but last week was blessed... Dapat berbuka dengan mummy and family sangat best ye... Walaupun tanpa suami disisi, apekan daya... Pak cik itu tersangatlah bz... So on saturday beauty dah siap-siap masakkan makanan untuk berbuka dirumah PJ (masak laksa ye u ols... jangan tak caye... huhuhuu), petang beauty terus balik umah mummy.... Sampai-sampai disambut oleh sepupu kesayangan si irfan tecik... Kaco-kaco dier tengah tengok kartun astro dalam bilik mummy... Sangat rindu, abang dier pulak taido keletihan berpuasa.... Tapi bile dengar kata nak pegi Jusco, terus bangun segar semuanya.... Si tecik tu apetah lagik, terus pakai baju nak beli Hot Weels Car kate nye... So beauty and adik pun bawak diorang pegi Jusco dulu sementara nak tunggu waktu berbuka... Sian kat abang nye sebenarnye, tak mo kasi dier ingat dier tengah puase so bawak pi jalan-jalan... Meh tengok anak-anak tiri eh silap adik-adik sayang ku beauty pilih cars diorang... Ihiks...
*
*
*
*
*

Katanya sume dah de dalam simpanan so kene carik 2009 punye cars... Pening kepala kakak-kaknye mencarikan... Lastly hampeh tak dok... Beli je pe yang ado...=D

Dah setle pi Jusco we ols ber4 pi pasar ramadhan sri serdang... Ramai nye orang, maklumlah sejak duk PJ balik keje terus je tak singgah mane-mane... So kire diz year 1st time pi situ... Ihiks... Beli ckit jerk memandangkan Irsyad dah mengaduh tak larat nak jalan... So balik jerk... Makanan berbuka on dat day mummy masak nasi ayam, sedap hingga menjilat pinggan jari ye u ols... Lame tak makan masakan mummy... Bukan beauty je jilat-jilat jari, adikku ngan cik nah ku turut bersama menyertai... Ihiks... Pict tak di snap memandangkan semua kusyuk mamam... Huahahaaa =D On Sunday buka umah mummy lagik, incik suami antar pulak kali nih memandangkan dier ke putrajaya amik barang dulu so drop by jerk... Dier antar petang so banyak masa lagik beauty folo lil sis pi umah fwen dier tengok wild pets dier kat Klang... Geli pun ade.. Ihiks... Tapi yang dier kasi lil sis jaga sangat chomel... kambing terbang tupai terbang.... Sangat manja lahai, minum besuap, pastu kitorang pi jalan-jalan lil sis kendong jerk sampai masuk jusco pun folo... =D Meh tengok pict wild pets fwen si lil sis nih....

*
*

*
*

*
*

Atas tuh baby-baby shomel... a.k.a tupai terbang... Bawah pulak landak amerika... a.k.a anak cipan sebab muncung cam cipan... hahahahaaa (mesti si chika bising...)=D

Abis kisah hujung minggu sambung ari senin mase berbuka bersama suami terchenta balik... Kali nih dier bawak buka kat luar bersama kawan-kawannya.... Tak jauh pun, belakang umah jerk kat sunway... =D Pi booking tempat dulu, pastu suamiku bawak masuk pyramid cuci-cuci mata dan sesi bergambar gediksssss.... =D
*
*
*
*
*

Somiku kalo amik gambo memang gitu... Konon candid lah tu... Padehal dier yang hambik... uweekkk...;-p

Hasil kegedikan yang disuruh oleh incik suamiku.... ;-p

(pict telah diupload semula 1 by 1 atas permintaan incik suami... uhuks..)

Rambang mata sebenarnye time jalan-jalan kat sunway tuh tapi tahan je lah... Banyak perkara nak disetlekan lagik... Tak pe lah, ade rezeki mesti dapat yang di idam... =) Ekceli beauty tak berapa nak berceloteh ari nih... Dengan intenet kat sini down gile pastu urmmmmm... Ntah lah... Tak berapa nak ada mood... Next time update lagik... Happy fasting dear all...=)

4 comments:

joegrimjow said...

hehe
happy fasting
bahagia je

misz beauty said...

tawen lah cepat...;-)

HaCKaRT said...

wah.. bahagianya..!
hehe.. anyway, happy fasting to both of you guys!

misz beauty said...

thanx art...=)