Wednesday, September 23, 2009

2 & 1 Hari Sebelum Raya...=)

Selamat hari raya semua bloger-bloger tegar sekalian... Beauty amik kesempatan yang ada nih menyusun sepuluh jari buat semua yang sudi datang melawat blog beauty yang tak seberapa ini... =)

Cite pasal sehari 2 sebelum raya... Dua hari sebelum raya nenek sedara beauty iaitu kakak kepada nenek beauty telah meninggal dunia... Sakit tua... Allah lebih menyayangi arwah dan mengambil dia dibulan yang sangat mulia.... Mudah2an roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman... Amin.... Cite pasal mase pegi rumah family arwahnya, beauty pi ngan semua family yang ada termasuk lah incik suami... Dan beauty jumpa satu ciptaan Allah yang tersangat lah cantik dan comel.... Iaitu
*
*
*
*
*
*
*
*
*
....Qaseh Orked....
Mudah-mudahan dapat baby shomel cam ni nanti... Amin... Ihiks...;-p
Yang bawah ni pulak pict-pict dalam kete menuju ke rumah arwah nenek sedara tu.... Sengal kan??? Cam tak rase pape jerk... Maybe sebab tak berapa rapat or jarang jumpa kot... Uhuks... :-~
Incik suami da pandai wat muka sekarang ni.... Muncung lebey...;-p
Incik suami & Puan Isteri

Then sehari sebelum raya ari sabtu tu bawak beauty nye adik ipar pi beli kasut raya... Ya rabbi punye lah payah nak cari kasut dier... Kaki tecik sangat cam dak sekolah rendah... Dah pusing 1 mid valley tak dapat-dapat... Last-last pi sungei wang baru jumpa... tu pun bepusing-pusing hampir tutup sungei wang tu... Ihiks.... Beauty sempat amik pict mase bebuka kat pelita bangsar jerk before pi sungei wang tuh... dah tu je paling dekat ngan mid valley... =D (psssttttt!!! incik suami pakai baju malossi.... siap berangan lak tu....;-p)

Amar Razif (my BIL) & Incik Suami =)

Macam tak same jerk muke they all ni kan... Adik nye lagi sweet de lesung batu.. ops lesung pipit... Abang nye harap lalat uk uk je kat pipi... hehehee =DSIL yang sangat shubby... Ihiks...=DHubby shirt... Mentang-mentang pakai gilera... Sanggup import from singapore.. ;-pKat Low Yat parking nak pi sungei wang... Malossi siot...;-pTu lah cite nye... Nanti sambung cite on raya pulak kay...;-)

4 comments:

joegrimjow said...

slamat beraya n berupdate ye
heee

misz beauty said...

yes.. heheheheee

chipsmore said...

comel la orked tu..geram2x... :)

misz beauty said...

taw xpe... sis yg duk pegang dier tu asik siom2 jerk...=D