Wednesday, September 23, 2009

1st Time Beraya Sebagai Suami Isteri

Che wah... Tajuk entry tak mo kalah.... Ihiks... Nak wat cane kan, dah tentu itu yang dirasakan... Pengalaman... Sangat touching dan best lah kan... Nak nak kesengalaan we ols as hubby and wify sangat terserlah semenjak dua menjak nih... Ihiks... Pagi raya semayang raya di Serdang dan bersalaman dengan mummy & family beauty dulu.... Best tu jalan kaki dengan incik suami pegi masjid nak semayang raya... Sungguh indah rasenye pagi tu... huhuhuu=) Walaupun before diz pun memang beraya bersama tapi kali ni lebey mantops... ihiks... Nak cite banyak-banyak beauty sangat banyak keje now... Later sambung story lagik... Kasik 1st pict gedik up dolu... huhuuuu;-)

Sweet tak hubby and wify nih?? hehehe... pagi raya umah mummy dolu...;-)
Incik suami kene sampuk... hahhaaa ;-p Petang raya kat rumah embah incik suami...=)
Ceria kan ini somi isteri??? Bukan ceria tapi incik suami sengal peluk orang kat tengah2 jalan raya... =p

No comments: