Tuesday, August 04, 2009

Riang Gumbira.... =)

Ari nih beauty datang opis dengan gumbiranya hati sambil nyanyi2 dalam kete... Walaupun tersalah jalan pi ikut bukit jalil yang sesak, padehal selama nih ikut highway plus je... hehehee... Nak taw nape??? Sebab semalam 03.08.09 beauty dapat suprise yang sangat best... Hehehee...

Alkisahnye canih, semalam beauty dapat sms dari incik suami.... Pagi2 lagi dier sms,

Suami : Happy Anniversary~

Isteri senyap je.... Majuk sebenarnye mase tuh... Ehehehee =D

Pastu petang before balik keje suami sms lagik...

Suami : Afta work terus balik rumah okay...

Isteri : Nape? (Padehal da bley agak selalu if dier suh balik awal nak kene teman dier g mane-mane... hehehee)

Suami : Ader la...

Isteri : Balik nak g jumpe mummy dulu teman dier beli purse, then terus balik rumah before 7 sampai...

Suami : Okay

Gitu lah sms nye... Hati nih nak taw sangat sebenarnye nak g mane... maybe nak g makan steak kat ampang ke... Tapi isnin tempat tuh selalu close... Takkan nak gi uptown damansara kot, sesak nih nak carik parking... Last-last kuburkan dulu pertanyaan so afta work pi jemput mummy.... Gi mines jerk, dier nak beli purse untuk hadiah besday someone.. Tapi awal-awal lagi beauty dah bagi taw mummy today tak bley nak jalan-jalan sangat ngan mummy coz kene balik awal, suami ask untuk balik awal... Mummy pun buat muncung dier yang panjang sedepa tuh... Ihiks.... =D Sowi ye mummy, next time will spent time with u... Taw, mummy sunyi anak dier dah jarang teman dier g mane-mane.... I mish u toooo.... So sowi again =(

Sampai je rumah kat PJ, dah nampak ibu mertuaku sedang sembang-sembang ngan jiran sebelah... Biaselah rutin diwaktu petang lepas parents anak yang diasuhnya ambil... Baru nak park kete suami dah kuar umah bagi signal no need to park... Then dier terus masuk kete and said... "Jalan terus jerk..." So beauty pun drive je lah sambil lambai-lambai tangan kat ibu mertua ku... Ibu mertuaku bley gelak tengok gelawat menantu dier nih=D Punye lah incik suami susah nak bagi taw nak g mane last-last dier kate nak g tengok jam tangan beauty dah siap ke belum kat pyramid... And u ols noe wut?? Still tak siap lagik.. Punye lah beauty hangin, incik suami cakap tak pe lah sabar... Ikut hati beauty nak je suh amik jam tu then g hantar outlet laen... Tapi jam tu pulak ade kat kilang dier... =( Pastu incik suami tarik tangan beauty cuci mata dalam pyramid tuh... Beauty nih biaselah mengekor jerk... Malas banyak tanye dah, dier bukan nak bagi taw pun... Huhuuuu... Last dier tarik je tangan beauty dan terus masuk Secret Resepi... Waaaaaaa.... Berbunga-bunga hati beauty... Ye lah, baru je cakap ngan orang opis sebelum tuh teringin nak mamam lasagna kat situ.... Yey!!!! Sayang kat sayang... Muackkssss... Puas hati beauty sampai licin lasagna tuh... Tanye dier nape tiba-tiba bawak makan kat situ... Dier kate... "Isteri saya teringin nak makan kat situ so saya bawaklah...." So sweet lah u suami ku...;-)

Isteri mamam chicken lasagna... yummy =)

Suami mamam grilled chicken blackpaper ;-)
Makan sampai kenyang, afta dat dah malas dah nak pusing-pusing coz beauty sangat letih baru balik keje kan... So ajak suami balik jerk..... Sampai rumah beauty macam biase lah nek atas nak mandi.... Masuk bilik baru nak salin baju... Tibe-tibe........ Jeng jeng jeng.............................!!!!!~
*
*
*
*
*
*
*
*

Beauty nampak bunga kat rak buku.... Ape lagik, terlompat-lompat like monkey lah beauty... Hahahaaa.... Patutlah suami tak folo masuk bilik dulu..... Seb bek jugak dier tak masuk sekali, if tak mesti dier nampak isteri dier lompat-lompat then gelakkan beauty.... Ops.... =D Punye lah happy tekujat-kujat macam orang tak penah dapat bunga..... Ader kad lagi.... =D Sangat terharu dan syok.... And u noe wut, diz is sempena genap sebulan kami bernikah.... 03.07.2009 - 03.08.2009 =) Luv u lah sayang... Jadi awak punye thrill.... Isteri awak nih sangat terkejut ye.... Ihiks.... ;-) Afta dat terus mandi tunai solat dulu ucap syukur kepada Allah kerana dikurniakan suami yang best!!!! Dan mohon dipanjangkan jodoh dan bahagia hingga akhir hayat seterusnya hingga ke syurga... Amin ;-)

Happy month anniversary to u too sayang....=)

2 comments:

HaCKaRT said...

wah! sgt sweet incik camel!
erk.. tahniah az!

..sorry lambat wish.. hehe

misz beauty said...

tq...=)