Monday, August 03, 2009

Pangkor Picture Uploaded!!!

Yeah, akhirnya OP for ghetto family day at pangkor telah disiapkan iaitu incik suamiku.... OP lagi satu tuh, entah bile dier nak siapkan... Tapi beauty amik sebahagian jerk untuk tatapan sume eh... Jangan jeles noooo pada sesiapa yang tak dapat menghadiri family day kali nih (untuk ahli ghetto saja)... heheheee=D

Pict sekitar pemandangan Pulau Pangkor dari jeti & atas feri, sangat shantek kan...;-)

Pict nih mase kat jeti and sampai resort yang kami menginap... (lihat muke sengal somiku itu bersama orang yang mengorat adikku si Yassay...) ;-p

Pict dekat pantai time sukaneka... Sangat meriah ye u ols... Sampai guling-guling pecah perut gelak=)

Macam-macam gelagat ader... Senyum sorang-sorang if ingat balik.. huhuhu ;-p

Dinner time!!! Theme black & white... Beauty pakai simple je memandangkan tak dibenarkan untuk menyertai acara best dressup... Jurilah katekan... Pict utama adalah barisan committee untuk family day kali nih... Wawa, Beauty, Flip, Eira, Huntjunk & Tukang amik gambar Incik Somiku Rossi

Pict dekat Teluk Batik before semua berpecah balik negeri masing-masing... =)

Tahap kesengalan dah tibe... Wohoooo....... Ihihihiii =D

Dah nak balik dah... Tata Pulau Pangkor.... Sehingga berjumpa lagi...=(

Inilah barisan kita.. Yang ikhlas berjuang!!!!! =D

Ghetto Se-Melaya... Unite we stand... Together We Ride..=)

Sekian saja untuk kali nih... Banyak lagi pict time sukaneka sebenarnye... Tunggu another OP siapkan keje dier ote??? Chowwwww...;-)

2 comments:

iena said...

sy dah curik suma piccas...hahaha..

misz beauty said...

oits... notty eh..;-p