Wednesday, August 26, 2009

Happy Birthday Sayang...

Entry nih khas buat suami terchenta... Walaupun dier bukan pengomen tegar kat dalam blog nih tapi beauty tau setiap entry yang beauty coret dier mesti baca... Setia membaca... Silent ready lah konon... Ihiks... Kalau dier tak cakap dier baca pun beauty taw dier baca... ;-p

Buat suami tersayang dan terchenta, Selamat Hari Lahir diucapkan... Nak nyanyi ckit nih, saya taw awak suke dengar saya nyanyi.... ;-)

Allah selamat kan kamu
Allah selamat kan kamu
Allah selamat kan kamu suamiku

Allah selamat kan kamu


(tak dapat nak kasi D700 kasi pict kek ni pun bley eh?? hehehee)

Semoga rezeki sayang melimpah ruah, dirahmati Allah hendaknya dan sentiasa dilindungi Allah s.w.t. Semoga sayang akan menjadi suami saya dunia akhirat dan kita akan berbahagia selamanya hendaknya. InsyaAllah. Amin.

Tak tau nak kata apa lagi, sangat speechless pulak nak berkata-kata untuk sayang dalam nih... Tapi semua dah tulis dalam kad yang sayang baca pagi nih... =) Ape pun saya nak sayang tahu lagi sekali dan berkali-kali, dalam hati nih kasih sayang dan chenta hanya untukmu... Selamanya.. InsyaAllah...

Pagi tadi dah serah present with lovely kad....
*
*
*
*
*
*
Sayang kata dier sangat suke present tuh... I noe you will love it coz you are so admire it... But juz want you to noe, dat you are more special then Farid Kamil... Dats y i'm in love with you not Farid Kamil... Ihiks... (macam farid kamil tu nak kat aku jerk... hahahaaa)... Pape pun tak sabar nak tunggu balik keje.....=)

See you tonite sayang... Luv u...:-*

4 comments:

HaCKaRT said...

wah! kek D700! nak sket.. haha
neway, hepi besday to encek camel!

misz beauty said...

ihiks... tu lah beauty terjumpa kek tuh...=)

nnt beauty sampaikan... okay.

joegrimjow said...

haha
stylo la kek tuu

misz beauty said...

heheh... nnt nak tempah lah if de sesape bley buat..=D