Thursday, August 27, 2009

Celebration Of Hubby's Birthday

Wahhh... Bz betul ari nih... Duk call sane sini nak tanye pasal ramadhan buffet... Bukan pe, nak arrange tuk majlis berbuka opis lagik, arrange tuk kawan-kawan lagik.... Sampai nak buat entry nih pun terganggu...=D

Okay cite pasal besday celebration for sayang, yesterday kitorang sambut sekali ngan berbuka puasa at Palm Garden Hotel... Kenyang tak terhingga... Tapi rasenye ape yang kitorg makan tu tak worth pun ngan harga coz masing-masing perut da masuk angin... Plus dengan cuaca sejuk malam tadi hujan... Dah lah beauty tak bawak shawl... Ihiks.... We ols betolak pi palm garden nek gilera jerk memandangkan jalan yang sangat jam especially dari PJ menghala ke putrajaya kan... So selit punya selit dalam 6++pm gak lah sampai hotel.... Pastu sembang-sembang dulu dekat kul 7pm baru jalan-jalan pusing cari makanan.... Rambang mata tu amik ni amik... Last-last tak habis... Tu lah tamak lagik... Ihiks... Tapi paling best beauty dapat mamam kuah durian... Every year buka kat situ mesti cari bende alah tu dulu... Sangat yummy ye tuan puan...=D Ops tak bley cite over kang terliur kurang pahala pose... =D Tapi nak tunjuk gak pe yang dirembat malam tadi eh... Tapi tak termasuk dah abis amik makanan laen pulak lah... Huhuhuuuu....
Sementara menunggu waktu berbuka... Incik suami duk calling sume kawan-kawan dier mentang-mentang call free sempena besday dier... Pening kepala beauty tengok... Bile pandang kite sengih.... Yang tak tahan tuh dah depan-depan mata pun duk call hp beauty.... Cis... Beauty pun same dapat call free tuh coz sim card atas nama dier... Tapi call sedara mara jerk... Lepas rindu... =)(dimaklumkan suami pakai jacket baru adiah ari jadi... dapat-dapat terus pakai tu ;-p )

Ade telur, udang, lala, lamb, meat, kerabu mangga, kerabu udang, kerabu ikan, kerabu sosej (sume kerabu pun ada... hahahaa), sate ayam & daging, kuah durian plus pulut.... Pas dah setle mentedarah pict kat atas tu, sayang sambung amik telur ikan (best betul makan panas-panas), satar, aiskrim.... Dimaklumkan ketamakan kitorang amik segala makanan tu hanya membuat pembaziran sebab yang paling clear udang jerk... erkk....=)

Pastu masa yang ditunggu....
*
*
*
*
*
Acara tiup lilin...

Kek diorder on da sport kat situ memandangkan tak sempat nak tempah cup cakes seperti yang di plan... Ihiks... Tak pe suami ku lagi suke makan kek coklat tuh...=) Pastu kek bungkus je bawak balik sebab tak larat nak makan dah... Hahahaaa.... Setle sume, hujan pun da berenti we ols pun balik.... Alhamdulillah sume okay.... Hope suamiku tak terasa ape-ape yang kurang... Mohon ampun dan maaf ye if banyak yang terkurang... Isterimu ini hanya insan biasa...=) Happy birthday again sayang.... Love you so much...;-)

Nota kaki* Sorry pict tak berapa nak ok coz pakai hp... Camera batery empty....=(

5 comments:

HaCKaRT said...

wah! sgt sweet! hehe. art pn nk turun shah alam, nk celebrate besday dia, tp xde geng lek kt sana. huhu

misz beauty said...

nak balik brp hb? if balik cni 04 hb kitorg de majlis berbuka puase ghetto... bley lah join... clan laen pun de invite same... =) bawak dier sekali...;-)

HaCKaRT said...

4hb xdapat la.. keje lagik.. dia pn ada exam.. adeh.. rugi la..

Gorgeous H said...

Hepi Bday Rossi...
Mcm best je mknan tu semua.. ;-)
lapo plak tgk gambo mknan wkt pose ni..

misz beauty said...

sowi sis, xperasan de ucapan from u... nnt beauty sampaikan okay..;-)