Friday, August 28, 2009

5S????

Hurm masalah betul bile memang tengah tak de mood tuk buat ape... Tapi memandangkan pihak atasan nak sangat siapkan 5s nih before september... Sume keje dilakukan dalam keadaan terpaksa.... Bukan saya sorang jerk, tapi yang duk 1 opis ngan beauty nih pun mengatakan perkara yang sama... Ari nih de audit dalaman tuk 5s... Kakak sorang yang shomel tuh cuti... Siot jerk tinggalkan kitorang... Beauty pulak buat pe??? nih buat bende alah nih...
*
*
*
*
*
*
*Potong-potong bende alah nih... Sume sebab 5s... :-~

Keje dibawahnye menimbun lagik... hurmm...

Sakit mental dibuatnye.... Tapi nak buat cam mane... Makan gaji kan, so turut je lah... Tak turut karang kene buang keje... Sebab-sebab macam ni lah buat hati bekobar-kobar nak setup bisnes jadi lebey stabil and bley tinggalkan work yang macam nih... InsyaAllah kalau diusahakan dan ada rezeki... Mesti berjaya... Sape tak tau anak mummy kan kuat... =)

Oh ye, semalam pegi potong rambut.... Hah, lagi 1 hal kene tipu.... Ade ke potong lurus biase bodo-bodo kene RM37.... Ingat pegi potong kat saloon celebriti ke??? Lagi satu hal menyakitkan hati... Seb bek semalam beauty masak spagethi disukai oleh semua... Ilang marah... So nih lah muke beauty da potong rambut.....(hubby muncung kan mulut tengok rambut beauty pendek... hahhaaaaa... bukan slalu... lagipun still paras bawah bahu...;-)

*
*
*
*
*
*
*Nampak mude tak?? Hahahaaa... Pucatkan muke selenge beauty ari nih??? =(

K lah u ols, nak sambung putun-putun bende alah nih.... Kang tak siap lagi sengal kepala tengok meja sepah... Happy fasting and happy weekend u ols... =)

Noted* Diz weekend incik rossi bz dengan work and majlis yang tak de pempuan folo... =( Monday baru dier bawak beauty.... Tak pe lah, bley balik umah mummy bukak pose wif cik nah sekali dier balik kl mlm nih... C u soon achik...;-)

4 comments:

joegrimjow said...

xtau nak kata ap
slamat berbuka la

misz beauty said...

ihiks... slmt buka...=)

egatinja said...

halo sis!!hehe

5s?hehe
cella salu tlg mumy buat benda2 5s tu..
memang leceh kn heheh..
sabar je la sis ;)

neway take care ya!!!

misz beauty said...

dear... sis miss u so much.... how ar u... and 1 think, plz add my email to ur new blog... sis cannot view lah... azniza@eng.upm.edu.my

take care tooo....