Wednesday, July 22, 2009

Sehari Sebelum Sakit....

Wah... semalam baru publish entry mase sakit hari nih dah nak cite hal sebelum sakit pulak kan.... Bukan pe, tengah kepala otak ligat nak mengeluarkan ayat-ayat cinta power tuk berblog nih so beauty haruslah melayakan dulu.... Lagipun work tengah kurang so bley lah kan... If not haruslah beauty tengok je skrin nih dengan hati yang sakit... Ihiks..... =D Tengoklah muke orang sebelum dapat sakit... Sangat ceria okeh... ;-p
*
*
*
*

Nak dimulakan cite, pas reception belah incik suami on monday tu we ols berdua memang still on leave... So suamiku itu mencadangkan untuk we ols kuar mencari sikit barang untuk dier punye room kat umah tuh.... Tak cukup lagi katenye... So we ols pun memulakan perjalanan menuju ke Bangi dulu nak amik baju beauty lagi sikit bekalan nak stay lagi 2 3 hari kat umah ibu mertuaku, pastu pegi bengkel kete setle prob kete beauty yang asik tersengguk2 tuh padehal baru je antar repair.... Kuar lagik duit.... Erk...... Sian incik suami.....=( Sowi ye cayang,.....

Pas dah setle sume, we ols menuju ke Sunnway Pyramid dulu.... Pegi giant beli belah makanan untuk incik suami mengunyah, air jus dier, hanger dan sebagainye... Pastu g Esprit nak tengok jam tangan beauty dah siap ditukar diamondnye ke belum... Tapi hampa betul diamond nye belum siap ditukar.... Sedey tau dah berapa minggu tak pakai jam tangan... Jam Guess pun dah abis bateri... Uwaaaa... =( Abaikan cite pasal jam... Sambung balik cite jalan-jalan...

Lepas pi sunway incik suami mengusulkan untuk ke Ikea untuk mencari sedikit barang lagi... Ape lagi memang best lah kan bile dengar... Walaupun agak segan berjalan dengan inai yang masih merah terang benderang dijari-jari montokku... Wakakakakakkkk.... Semua duk jeling-jeling... Tapi ade aku kisah??? tak kisah pun syok pew jalan sebagai Pengantin Baru... Huhuhuuu.... So sampai lah we ols di ikea....
*
*
*
*
Bile dah sampai tentulah memulakan perjalanan masuk dalam kan... Ihiks... Ihiks.... Sori lah u ols if pict gegar-gegar saya gunakan hp cabuk ajerk... =D

Mase nih we ols jadi pak turut kat incik suami mengekor jerk, tangan dier sebelah lagik duk gayut dengan hp cakap ngan kawan sekolah dier yang sik call duk wish slmt pengantin baru...... Huhuhuuu.... ;-p Dan bile dah masuk... Bukan saya je rambang mata eh... Incik suami yang tukang banker pun rambang mata.... Dah lah duit baru abis wat kenduri... Ahaks... Tengok je lah pict bawah nih......
*
*
*
*

Kalau boleh sume bende dier nak beli.... Orang suh bawak troli tak mo, last2 pegang macam tu... Huhuhuuu.... Beli ckit jerk, yang laen simpan dalam otak dulu, ada masa lagik, ikea wat sales sampai 16 Ogos nih.... hehehee..... ade mase lagik... ;-) Haaaa... Tu lah cite pasal we ols sehari sebelum sakit... Berjalan sakan... Pastu bile dah sakit dua-dua terbungkang kat umah tak bley nak buat ape.... Asik tengok muke sesame sendiri dan jaga sesama sendiri and mamam ubat jerk.... Erkkkkkkk, dah naik muak tengok ubat... Sampai hari nih tuh beauty kene mamam ubat... Yaikssss... =( Tak pe lah nak baik punye pasal.... Untuk incik suami ku yang tersayang... Isteri sangat merinduimu...... =( Ops.... Terlebih sudah... Sowi lah eh u ols, moh kite sambung wat keje.... Lenkali story mory lagik..... Muaccckkksssss :-* (untuk somiku jerk eh...;-p)

4 comments:

hbo said...

no wonder stevie wonderlah demam sakan sebab badan x fully recovered from letih kenduri.. pastu p jalan sakan kat ikea pulak. x per..x per.. nanti kita jumpa kat pangkor lak yer..

misz beauty said...

eheheheee.... nak buek cano, somiku itu yang beria nak g..=D

ok cik, c u there...

myblackworld said...

i can see Crocs Baya... cute!! hhehehee.. ;)

misz beauty said...

ye lah sis... ihiks...=D