Tuesday, July 28, 2009

Pre Honeymoon ke???

Orang laen pegi honeymoon... Beauty ade lah pulak pre pre honeymoon kan??? Ihiks... Bukan pre honeymoon lah tapi sebenarnye beauty ader konvoi with all buddies in ghetto skuter club... Kat mane??? Kan PULAU PANGKOR!!!!!!!! So dah alang-alang ade kat sane kan, so bley lah dikatakan pre honeymoon... Huauauaaaaaa.... Aci tak??? If x aci beauty tak de kisah pun... ;-p

Beauty tak pulak bergambar sakan ngan incik suami memandangkan kami berdua sangat lah bz dengan komitmen masing-masing kan... Dua-dua pun committee tuk event kali nih... Beauty jadi AJK penginapan, makan minum dan sukaneka sume... Yang incik suami pulak Official Photographer... Eh lupe lah nak bagi tau, event kali nih adalah Ghetto Scoot Clan Family Day 5th Anniversary.... Dah 5 tahun rupenye club nih membesar bagai johan... eheheheee... =D

Family day kali nih sangat lah best kerana kawan-kawan semua sporting... Walaupun duk ride sampai lumut dan kepenatan tuh masih belum hilangkan, tapi sukaneka yang dijalankan mendapat sambutan hangat jugak.... Syok abis lah, nak cite banyak-banyak pun tak terkata-kata... Tunggu je lah incik suami dan mista hanjang sebagai OP kami upload pict then nanti beauty upload kat sini kite tengok same-same k... Mesti u ols pun kate sangat meriah... Almaklumlah hampir 50 biji skuter yang ride kali nih... Dari Penang, Perak, KL/Selangor, Melaka.... Seb bek tak dapat bawak skuter masuk pulau, if not memang pulau tu penuh ngan kitorang nye skuter jerk... Huhuhuu..... Malam tu pulak ade dinner bbq, cabutan bertuah and best dressup theme Black & Wthite.... Syok betul pemenang yang menang... Beauty AJK so xbley masuk best dressup, if not haruslah beauty pun bergaya sakan.... Ihiks... Ihiks... So malam tu juz wearing GAP tshirt sedondon dengan suami terchenta... huhuhuu ;-)

Kepada pemenang-pemenang dan insan-insan yang telah dilantik sebagai president & bendahari untuk 2009/2010 tahniah beauty ucapkan... Jalankan kewajipan anda dengan baik... Beauty dan suami sentiasa support dari belakang...=)

We ols bertolak pulang ke negeri masing-masing from Teluk Batik afta sesi foto-foto dan mamam dalam kul 4 pm lebey ckit arrr.... Bagi KL/Selangor sampai sini area 11 pm lebey ckit..... Yang laen wallahualam... Tapi alhamdulillah semua selamat sampai ke rumah masing-masing.... Penat tapi sangat hav fun... =)

Ucapan terima kasih jugak kepada penaja-penaja yang sudi menaja Family Day kami, kredit to UMNO cawangan Serdang, Crazee Causa, Modenas, Road Gear, Majalah Kapcai, cover Harian Metro... Tanpa anda kami pegi sane tak de lah hadiah best-best... hehehee....=D

Ok lah u ols, beauty up sekeping pict beauty ngan hubby atas feri dulu mase nak ke pulau... Yang laen up kemudian eh nanti.... Stay tune u ols... ;-)

Rossi L.O.V.E Beauty

2 comments:

iena said...

wah...pre honeymoon katanye...hehehe..

misz beauty said...

hehheee.. tu lah, tak sabar nak tunggu honeymoon betul2... =D

tapi rasenye nak sampai ke tarikh honeymoon tuh banyak pre pre lagik... ihiks.. aci x??? :D