Friday, July 24, 2009

Outdoor Photo by Subhi Karim

Pict tawen lagik.... Yey!!! Walaupun model nye tak shantek kan, tapi sebab the pict and the moment is so beautiful... So beauty nak same-same share wif u ols jugak... Ihiks.... Bile tengok pict-pict nih balik nak ketawa pun ada.... Sangat susah ye u ols nak hambik pict kat tempat-tempat cam nih.... Sangat menguji minda... Tapi nak shantek punye pasal, beauty and incik suami layankan ajerk dengan hati yang rela, happy and excited... Sebab OP kami pun sangat excited kan... Weee huuu... Neway thanx to Subhi Karim again for the beautiful pict here..... Thumbs up to u....... And thanx for the welcome to your big family.... ;-)


Noted: ~ Venue untuk kejadian kali nih adalah di ladang UPM.... Sangat saujana mata memandang... =)

4 comments:

Jehan Najib said...

OMG! we all pon berangan nk shoot kat sini gak.. since my fiance pon UPM staff, maka, tunangnya ini siap berangan over2 nk pinjam kuda kat UPM tu... huhuh~ tah dorg nk layan tah idak keinginan i yg meluap2 ni....

neway... gambar klasik! mesti asik belek2 gamba sendiri je kan...

you... my wedding next week... seramnyeeee!!!! jantung debak debuk debak debuk.. wish me luck yea..

misz beauty said...

eheheee... ekceli if nak amik pict ngan horse tu tak tau lah pulak nak mintak cane kan... maybe dengan fakulti veterinar... Cube lah nasib nnt..;-)

ha tu lah, nih belum dpt full album nih, mau hari2 belek pict sendiri.. huhuhuuu;-)

owh really, will pray for u dear sis... InsyaAllah everythings will be fine...;-)

bitsANDpieces said...

babe, i love all your photos... both of u sgt pandai ye menge"pose" di hadapan camera...and two thumbs up to the photographer!!! ah, die sgt hebat...i wonder if the price tu mahal sgt ke tak..i nak la amek die :P

congrats on your wedding...semoga bahagia sehingga akhir hayat...nice blog too!
xoxo

misz beauty said...

omg... sory tak perasan ini comment.... thanx dear ;-)