Thursday, July 23, 2009

OBSESSED

Huh, yesterday afta work beauty pi tengok movie.... Seorang diri ye memandangkan incik suami balik agak lewat malam tadi.... Tapi telah mendapat keizinan terlebih dahulu... So afta work beauty terus menuju ke Alamanda dengan semangat bekobar-kobar nak tengok cite Obsessed tuh....

Sesampai je kat Alamanda, bayar tiket yang direserve dulu then sementara nak tunggu movie start around 10 min cam tu g kedai present yang berdekatan... Saje jerk pusing-pusing survey kad yang menarik.... Almaklumlah, next month besday orang tu.... Syhhhh!!!!!!!!! =D

So, jam menunjukkan 6.20pm then ape lagik... Beli air and cekedis terus masuk... Dipendekkan cite, movie tuh sangat best.... Dan tak bley menahan diri dari membebel-bebel sorang diri (dah name pun gi sorang kan.. hehehee) sambil tengok cite tuh... Cubelah kaum-kaum isteri bayangkan, if ade perempuan laen yang sangat obsessed dengan suami anda dan sanggup buat ape saja... Tak ke hangin dibuatnye... Memang perempuan cam tu maruah letak kat tapak kaki betul.... Lelaki biase lah tak bley lari dari pandang bende cantik, tapi kalau dah lelaki tu sendiri tak nak kat ko, tak payahlah ko nak terhegeh-hegeh gak.... Hish, nih mule lah beauty nak marah-marah dan membebel lagik nih... Semalam dah abis cite tuh pun beauty duk teringat-ingat lagik.... Sambil berdoa dalam hati, jangan lah ader manusia macam tu kat keliling beauty nih... Ya Allah Ya Tuhanku, selamatkanlah suamiku dan diriku dari anasir yang jahat macam tu.... Astaghfirullahalazim....

Part yang paling best dalam cite tuh, bile si isteri watak yang dinamakan Shannon yang dilakonkan oleh Beyonce Knowles menumbuk dan membelasah perempuan jalang watak yang dinamakan Lisa yang dilakonkan oleh Ali Larter.... Memang best gile, rase macam beauty jerk yang bertumbuk... Hahahaa.... Yang pelik tuh, perempuan jalang tuh punye nyawa sangat liat, dah jatuh dari syiling pun still hidup, dah kene timpa ngan lampu syiling baru mati... Perghhhh... Mase tu beauty yang puas hati... Ihiks.... Emo betul beauty nih kan.... Nak wat cane, memahami hati seorang wanita... Huhuhuhu.... =D

Oleh itu sesape yang belum menonton silalah pegi ye.... Buat ilang boring... Beauty nak tunggu end of july nak tengok 2 movie lagik yang telah di aim... Heheheee... Yang tu kene tanye incik suami dulu lah bley pegi ke tak.... Ok u ols, selamat menonton.....

5 Stars Movie =)

No comments: