Thursday, July 23, 2009

Nak Nanges!!! - OP - Subhi Karim

Wahhhh.... Nak nanges shaye tengok pict-pict ini... Silalah menjamu mata okay... Sangat sory jika model@pengantin itu tidak shantek eh... Tapi pict sangat mabeles.... Tq to Subhi Karim untuk pict-pict ini ye.... Tak sabar nak tunggu full album siap.... =D

p/s * Pict adalah sekitar masjid UPM dan Fakulti Kejuruteraan tempat beauty cari rezeki... ;-)

5 comments:

Orked said...

cantiknyaaa gambar!

tak sangka, kat fakulti pun boleh buat spot untuk outdoor photography ek? cantik!

Jehan Najib said...

congrats you!...
sebak la tgk org nikah ni.. sob sob sob... sangat terharu...

misz beauty said...

orked ~ tempat jatuh lagi dikenang inikan tempat cari rezeki... hihihi... pict harus cantik, dah tentu OP nye dpt tunjuk ajar dari daddy orked...;-)

jehan ~ tq... ihiks... nih baru tengok pict... if berada ditempat kejadian haruslah tersedu2 kan...=D

Gorgeous H said...

Beauty!
sangat GORGEOUS semua gambar2 beauty... ;-)

Cepat-cepat dapat baby ok...;-)

misz beauty said...

insyaAllah sis... tq;-)