Friday, July 10, 2009

Alhamdulillah selesai...

Hye u ols.... Lame beauty tak bercelotehkan... Sowi lah eh, beauty baru start work today (20 Julai) memandangkan beauty and en suami jatuh sakit selama seminggu..... Sedey betul =( Tapi kan, bley pulak pi letak pict wedding dulu kan ari tu.... Tak sabo2 betul... Ihiks... Ihiks... Bukan pe xcited sangat bile tengok pict tuh.... Beauty dah start keje from last week sebenarnye memandangkan gab untuk reception sebelah lelaki adalah seminggu so wat pe bazir-bazir cuti kan... Bek simpan untuk honeymoon or raya nanti.. Sekali tak amik cuti dapat mc.... Seminggu... Kenapa beauty mc dan cane bley jatuh sakit nanti beauty cite di entry laen k.... Beauty nak buat ucapan dulu =)

Neway, Alhamdulillah semua majlis berjalan lancar, sesungguh Allah mendengar doa-doa kami ini agar semua berjalan dengan lancar dan baik... Ditambah dengan cuaca dan hari yang indah =) Terima kasih yang tidak terhingga buat tunjang belakang iaitu mummy, daddy, mak & abah yang bertungkus lumus sehingga sempurna segalanya untuk anak2 sulung mereka ini... Almaklumlah dua2 anak sulung kan.... Huhuhuuu.... Sampai demam sakit diorang uruskan majlis kami.... Terima kasih juga untuk adikku yang tersayang yang bersusah payah untuk kebahagiaan akak dier yang sorang dan banyak songeh nih... Maafkan along if ader terguris hati adik ye.... Buat cik nah ku yang bekerja keras membuat diriku cantik dan menawan dihari bahagia... Saya sangat puas hati dengan sentuhan anda.... Dengan baju saya yang shantek, ramai orang puji... termasuk encik suami =) Thanx so much acik... Buat mak long sekeluarga, mak ngah sekeluarga, mak yah sekeluarga, cik man sekeluarga, cik nah sekeluarga, cik ali sekeluarga, mak long alus sekeluarga, cik asid sekeluarga, opah dan sanak saudara yang hadir membantu dari kedah dan perak serta semua yang terlibat dalam majlis disebelah perempuan.... Terima kasih yang tak terhingga... Sesungguhnya hanya Allah yang dapat membalas budi kalian semua.... Buat seluruh keluarga di sebelah lelaki, maaf beauty masih lagi terkial-kial nak ingat nama semuanya..... =D Terima juga beauty ucapkan... Tanpa anda semua apalah yang ada pada majlis kami yang serba kurang nih.... Buat kawan-kawan yang hadir meraikan kami thanx so much... yang datang dari jauh dan dekat... Sangat best dapat jumpa u ols pada hari bahagia kami.... I luv u ols lah... Sampai majlis dah abis pun de lagi kawan-kawan yang hadir walaupun banyak halangan kete rosak dan sebagainya..... Doakan kami bahagia hingga akhir hayat ye semua... =)

Oh ya, tak lupe juga yang bertungkus lumus lari sana sini amik pict nikah, wedding, bertandang kitorang supaya ianya perfect dan cantik... Terima kasih banyak2.... Dreyanz Group, Subhi Karim dan kawan-kawan photo encik suami yang begitu ramai dan meriah.... Beauty sangat suke ye, posing sane sini... Click sane click sini... Hahahhaaa... Gile glamour betul!!!! Pendek kata beauty sangat tidak sabar menunggu hasil sepenuhnya dan ramai lagi yang menanti.... jangan lupe kasi taw if dah masuk dalam u ols punye web wokey.... =)

Hari-hari yang dilalui semakin indah dan bahagia... Masing-masing cube menyesuaikan diri dengan keadaan yang baru nih.... Mudah-mudahan bahagia sering bersama kami... If de salah silap tuh bak kate orang tua-tua yang nasihatkan kami, "Sedangkan Lidah Lagi Tergigit, Inikan Pula Suami Isteri"... che wah... Nyanyi pulak... tak pe en suami suke dengar saya nyanyi... Huhuhuhuuuu ;-)

Ok lah u ols, muntah darah lak u ols baca entry beauty kali nih kan... InsyaAllah dah de pict laen nanti beauty kasi up okay.... Thanx again to all of u.... Muaaaccckkkssss... :-*

p/s* entry nih dah de dalam draft sebenarnye beauty juz ejuz sikit-sikit... whopsss... ;-)

2 comments:

hbo said...

Semoga bahtera yang dibina menjadi sebuah bahtera yang indah untuk dilayari bersama. Cuba fahami hati budi masing2, jangan cepat melenting, bertolak ansur, sayang menyayang dan yang paling penting yang ingin acik nasihatkan, 'Respect to each other'. Insyaallah... jika semua tu ada, bahtera yang dilayarkan tidak goyah dilambung ombak. Ingat tu!

Anyway, thanks for appreciating my job.

misz beauty said...

insyaAllah achik... thanx for da advice...