Saturday, August 01, 2009

1st Time Contest For Newly Bride - Sticky Mode

Wehuuu... Tengok blog mummyaeesh terpanggil untuk meninjau-ninjau contest yang sedang berlangsung yang dianjurkan oleh ibu eiymann nih... Dan ya beauty telah tertarik untuk mengikuti contest nih... Buat pertama kali mengcontestkan(slamber jerk buat ayat sendiri) diri untuk pertandingan kawen-kawen nih... Huhuhuuu...;-) So if yang laen ader nak join same bley lah melawat blog ibu eiymann nih untuk mengetahui cara-cara dan syarat yang diberikan okay...;-)

So back to the contest, contest yang dianjurkan nih sangat menarik ye u ols... Iaitu The Unique Wedding Photo Contest nak-nak beauty baru jerk dapat pict best-best from my OP kan... So tertariklah shaye untuk memperjuangkan pict yang ado... Harap sudilah terima penyertaan beauty nih eh sis eka... ;-) Contest nih dianjurkan sempena 4th wedding anniversary sis eka nih so in advance beauty nak wish Happy Anniversary to both of u and hubby... Semoga Panjang hendaknya jodoh kalian hingga ke alam syurga... Amin... =) So da pict yang beauty pertaruhkan adalah....
*
*
*
*
*
*
*
Taraaaa.... E'eh, unik ke pict nih eh... Beauty bukan taw sangat pun so beauty cube je lah ye.. =)

Details untuk pasangan pengantin baru nih seperti di bawah ye sis...
*
*
Pengantin Perempuan ~ beauty @ Azniza
Pengantin Lelaki ~ rossi @ Hafizi
Tunang ~ 14 Jun 2008
Nikah ~ 03 Julai 2009 (Pagi)
Outdoor Sessi ~ 03 Julai 2009 (Petang)
Khatam Quran ~ 03 Julai 2009 (Malam)
Bersanding ~ 04 Julai 2009
Bertandang ~ 12 Julai 2009 (Baru 1 week lepas ye sis... hehehee)


Yeah ade soalan wajib untuk dijawab ye kawan-kawan sekalian...

i) kenapa uolls rasa gambar yang dipilih itu UNIK/UNIC/UNIQUE..??
Beauty rase pict nih sangat unik dan shantek coz tempat nih ekceli untung lembu-lembu meragut rumput tapi we ols bley pulak posing-posing kat atas tu kan... Ekekekkekekk.... Eh tak de lah, beauty rase pict nih unik sebab pemandangan yang ada pada waktu itu sangatlah saujana mata memandang, dengan langit kebiruan (Siap touch up jadik lagi biru lagik... huhuhuu) serta kehijauan rumpuan yang ada... Buat kami yang menjadi model@pengantin teruja untuk lihat dan lihat lagik pict nih... Tak tau lah if u ols rase nak tengok lagik ke x kan... heheheee

ii) kenapa uolls suka membaca blog e-caR NazRin aka ibuEiymann??
Beauty 1st time masuk blog sis eka nih... Yelah nampak contest yang dianjurkan menarik kan, pastu duk tinjau-tinjau pict mase wed dier... Sis nih sangat shomel ye.. (bukan bodek taw tapi realiti... ;-)) Pastu sis eka nih lebey kurang jerk ngan mummyaeesh yang sangat rajin masuk contest... So pasni memang lebih kerap lah sis kunjung blog sis eka nih... =) Cume beauty tak lah serajin u ols masuk contest kan... Juz ade rase teringin lah akan join nanti...;-) Then, dier buat cup cakes ye... Tak mustahil untuk beauty tempah cup cakes yang shomel tu nanti untuk my future event... Nak-nak next month ader orang tu punye besday... Syhhhh!!!! ;-)

Ok dear sis, rasenye beauty dah lengkapkan semua syarat.... Mudah-mudahan dapat memuaskan hati semua pihak..... Happy Anniversary for u and hubby again sis eka.... =)

8 comments:

subhikarim said...

wow! good luck! :)

misz beauty said...

ihiks... tq

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam terjah dr ibuEiymann.. thnx fr yr wishes..

wah uolls nie newlyweds rupenye.. SELAMAT PENGANTIN BARU.. gud luck utk contest ni yerr..

misz beauty said...

tq sis e-car... i'm really glad u hav been visited my page...;-)

.ArianiAizat. said...

jujur sejujurnya mmg meletops abes ah gamba wed beauty..cantek gle!!!jeles toa..sure bley menang punye neh =)

misz beauty said...

alallaaa... thanx so much dear nani... insyaAllah if ade rezeki... nanti if menang beauty kasi tau nani eh... nani sabar ye, nnt pict kawen nani pun mesti shantek2...;-)

joegrimjow said...

mmg lawa
menang kot

misz beauty said...

thanx.... insyaAllah... =)