Wednesday, June 24, 2009

Wedding Invitation!!!

Attention to all dear fren yang kenal beauty samada kite pernah berjumpa atau tidak.... Di sini dengan rasa penuh kesyukuran dan rendah diri beauty ingin menjemput kalian semua ke Majlis Perkahwinan antara Beauty dan Rossi... Dibawah adalah kad undangan nye ye... Sekali dengan map... Hope dengan kehadiran anda semua dapat memeriahkan majlis beauty nanti... Terima kasih... =)


5 comments:

egatinja said...

sis!!!!!
hehe..sy online kat library ni hehe
eeeee...xlame lagi tu..
congrats k!!!!
sorry sis xdpt dtg..cedehnyee hehe
xpe2...jgn kupe upload gmbr k

luv ya sis!!!!

Jehan Najib said...

wow Misz!
tk lama je lagi :D

Wish u all the best dear... InsyaAllah semuanya lancar.. :)

tenangkan hati & fikiran, takmau kacau2 lagi tau time ni...

Gorgeous H said...

Salam Beauty,
selamat pengantin baru. :-)
baru nak berkenalan dah dapat undangan plak.
Hubby akak researcher kt UPM.

misz beauty said...

cella ~ hye dear... long time didnt hear bout u... i cant log u ur blog... plz add me azniza@eng.upm.edu.my okay... luv u 2....=)

jehan ~ alhamdulillah semuanya berjalan dalam keadaan tenang sekarang nih... jangan lupe dtg kenduri sy okay.. =)

sis gorgeous ~ dah dapat undangan haruslah kene dtg eh kenduri nnt... ooo researcher, i tot lecturer kat cni coz hes really familiar here... =)

egatinja said...

done link sis ;)