Tuesday, June 09, 2009

Update!!! Update!!!!

Huish, ari nih beauty baru masuk keje setelah bercuti sampai hari Isnin.... Cuti pegi amik barang-barang wedding kat Penang coz ari tuh barang yang diamik penuh kete so kene ulang gi sane lagik... Tapi tak pe, beauty sangat suke pegi Penang.... Umah untie beauty yang tercayang...;-)

Pegi sane kali nih beauty buat spa sekali... Oleh sebab beauty amik wedding pakej dengan my untie so pakej yang disediakan termasuk Pakej Seri Pengantin iaitu lulur badan, mandi sauna and mandi bunga... Tapi ari tu beauty tak mandi bunga pun, juz mandi aroma jerk sebab tak sempat nak carik bunga.... Hahahahaaa.... Sangat best okay... Badanku dibelai bak puteri chee waaahhhh!!! So beauty punye badan sangat segar.... Pastu pegi sane fitting baju sanding sume.... Weeeee!!! Rase macam tak sabar nak tawen.... Huhuhuuu.... Sayang punye baju pun sangat cantik dan menarik.... Mesti nanti sayang sangat encem bile pakai baju tuh... Weeeeee.... ;-) Pastu acik suh pilih baju2 yang nak dipakai tuk amik gambar... Beauty sebenarnye malas nak tukar2 baju nih so juz amik 2 baju jerk.... Yang laen baju sanding, baju bertandang and dress.... Dua lagi baju tambahan tuh tengok ar nanti if sempat pakai.... Ihiks.... =D Dress dalam proses penyiapan, design dah tukar tapi sangat comel acik design baju tuh... Yang paling penting semua baju beauty di reka baru.... ;-)

Dah pegi spa, dah fitting baju so sempat lah pi jalan2 kejap kat Penang tuh... Beauty pegi gourney lepak amik pict jap kat tepi laut... Bukan nampak pun sebab malam... Pastu nak pi Padang Kota tak jadi sebab kami semua amat keletihan..... Tak pe lah, lagi pun jalan sangat jam area town Penang tuh... =)

Then lastly, before balik KL beauty and mummy singgah Perak pegi edar kad kat relative2 area sane.... So sempat beauty jumpe kawan-kawan 2 3 orang mintak tolong pas kad.... So yang laen bakal menyusul kemudian okay... InsyaAllah... =) Sampai KL dekat pukul 11 malam beauty sangat letih.... Masuk je umah tukar baju basuh pe yang patut sume them gedebummmmm!!! Masuk Taido lahhhh..... Hehehehee... Sekian berita dari beauty buat kali ini... Jumpa lagi.... Daaaaa ;-)

8 comments:

mummYaeesh said...

beauty nye majlis 5july kan..org wat bday yaeesh 4july tau!hiks..

awat jauh sgt amik package perantin..smpai ke penang nuunnnn!

misz beauty said...

sis!!!! bukan lah.... org punye majlis insyaAllah 4 Julai... Alorh!!!! Kan camel da bg taw akau... =(

Sebab yang tuh mak cik beauty sendiri and beauty kurang percaya pada sentuhan org laen... ;-)

k salmi said...

Kakak Azwa dah nak naik pelamin yer?? Tahniahhhhhhh!!! Nanti upload gambar pengantin byk2 tau. p.s Datang la sini for your honeymoon...

misz beauty said...

hye kak salmi... thanx sebab sudi lawat page kite yg tak seberape nih... =)

insyaAllah nanti upload pict banyak2 okay, lagipun mak andam nye cik nah je...;-) sape nak sponsor honeymoon kat sane eh??? huhuhuuu ;-)

.ArianiAizat. said...

waaa beauty,syokkknye dpt tenangkan diri dekat spa..nani pon kene g spa gak neh skali b4 kawen!hehe :)

Beauty's Collections said...

bukan sekali nani, tapi berkali2 nani kene pegi.. nih pun beauty dah tempah spa kat cni2 tuk pegi lagik... then nanti beberape hari b4 kawen pun buat lagi....;-)

Mummy Nini said...

Nak tawen ke?? bestnya... akak wish in advance lah yer.. hahaha..
"Moga berkekalan hingga ke akhir hayat"...

misz beauty said...

thanx sis... amin