Tuesday, June 23, 2009

Speechless!!!

Erk... Beauty tak tau nak cerita ape lagi nih... Waktu-waktu ini beauty adalah seorang yang sangat speechless... Asik mendiamkan diri... Tengok je orang-orang lain... Rase takut, seram, happy, nak nangis, sume pun ade waktu-waktu nih... Sangat genting lah kan... Tinggal beberapa hari je lagik... Adoi!!! Rase macam batu dari gua mane ntah yang dah hempap kepala beauty nih..... Tulun!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak pe lah, beauty nak korang layan pict-pict yang ado ni dulu ye... Sebab jarang letak pict we ols berdua kan... Tapi pict dalam hp je ye... Jangan muntah darah tengok pict-pict nih eh.... Takde yang sensot pun ;-)

Best kan dapat lentok2 canih?? Hehheee
~ pict time raya haji 2008 ~
Beauty sgt sayang kat dier... :-)
~ pict dlm kete daddy otw balik ipoh raya 2008 =) ~
Tengok lah dier buat muke cam tu... =D
~ pict kat kampung sayang raya 2008 ~

Sangat happy kan kami.. ;-)
~ pict kat kampung sayang raya 2008 ~

Hope we will being together foreva... InsyaAllah
~ pict on januari 2009 at menara condong Teluk Intan ~

5 comments:

Mummy Nini @ LyNN said...

Hehehe... biasalah memang camtu perasaan bila nak naik pelamin.. Hidup berdua lebih baik tau..lagi2 kalo dah dapat anak.. makin ceria rumahtangga.
Moga Azniza & pasangan berkekalan hingga ke akhir hayat.. Aminnnn...

Semua preparation dah ready ke? Hope 100% dah ready kan.. tinggal berapa hari jer lagi..

Opss.. lens dah selamat sampai walaupun POSLAJU hari tu silap hantar kat orang lain. Bila Lynn akak terima parcel tu dah kena bukak..luckily tak ada yg hilang

misz beauty said...

Alhamdulillah selamat...=)

InsyaAllah sis, sume berjalan lancar... thanx for ur pray...=)

Jehan Najib said...

wish u all the best. skrg ni masa saya pulak yg neves tak tentu arah :(

.ArianiAizat. said...

beauty..
nani yang bace entrie ni plak yg rase berdebar debar..phiuuhh~

macamlah org ni yg nak kawen..hik ;p

hope sume yg dirancang berjalan dengan lancar k dear..insyaAllah..banyak2 doa yg terbaek cay!~

can't wait to see ur weddin..sure indah dan indah :))

misz beauty said...

jehan ~ marilah kite same2 berdebar2 eh... ehehehee =D

nani ~ same lah perasaan bile beauty bace nani punye entry... huhuhuuu... insyaAllah mudah2an sume berjalan lancar... nani kalo bley dtg, dtg nnt ye... =)