Thursday, May 14, 2009

Wedding Preparation Hapdet!!!

Baju for nikah and khatam quran dah hantar tempah.... Last week antar kat untie and kat Dzul Classic... Tak sabar nak tunggu dah siap end of diz month.... Ihiks.... Excited betul!!!! Jeles tengok sayang punye baju dah siap... ;-D

Surveniour pun dah siap direben2kan.... Setle lega!!!! Thanx adik coz bantu along.... Biaselah beauty nih bab-bab reben gubah-gubah nih failed sikit... Seb baek adik ade... =D

Kad pulak sedang ditulis-tulis nama... Akan dipos dalam awal bulan Jun nanti.... InsyaAllah if tak de aral melintang... So sabar ye kawan-kawan... Sape yang x kasi lagik address silalah emailkan address anda kepada beauty di azniza_azhar@yahoo.co.uk ye... Yang duk jauh-jauh tuh bley lah tempah tiket flight awal-awal takut nanti abis (especially for sis lysa)... Hehehheee ;-)

Start awal bulan jun beauty nak kene jumpe ustazah yang ajar beauty mengaji dulu semula untuk praktis mengaji... Rase macam zaman sekolah pulak praktis-praktis ngaji nak masuk tilawah al-quran.. Huhuhuu... Beauty tak de lah sampai bertaranum... Belum expert tahap gaban tu lagik... Juz ikut tajwid yang betul nanti insyaAllah... ;-)

Persiapan yang lain pun berjalan lancar.... Cume ade 1 bab belum setle... Mudah-mudahan dapat setle dalam bulan nih jugak... Amin....

Sekian dari beauty.

6 comments:

mummYaeesh said...

eee..bestnye..weols yg excited!

dulu, sis pun tmpah bju nikah + kasut dkt dzul classis,kajang! bpe kali g fitting sbb diriku kurus disaat2 akhir..woohoo!

misz beauty said...

hah tu lah... dats y tamo tempah awal2 sebab dalam proses mengecikkan badan nih... tapi besar ckit tak pe kot... kang pas kawen tak bley pakai lak if da de baby... huhuu ;-)

.ArianiAizat. said...

btul tu beauty slalOo deorg fitting btul2 ikot saiz badan.ble bj nani siap,bakal MIL pon kate,alahai keciknye baju.kompem nt pas kawen buat pameran jela kt anak cucu.huhu..elok gak wat besa2..at-least bley pkai after married kan? apapun seronok bace ur weddin update's neh ;-)

misz beauty said...

ye lah nani... buat baju2 nih kene fikir future gak... if not rugi je beli kaen mahal2 kan... ;-) beauty tunggu ur wedding updates..;-)

Qistyna Sha said...

woweee....semangat nih...heheh akan sis usahakan untuk mencari tiket flight pada hari bahagia itu... ;)

misz beauty said...

tq sis... muaaacckkksss...:-*