Friday, May 29, 2009

VOTE FOR YAEESH!!!!!!

Salam u ols... Beauty tak tau nak story pe sebenarnye tapi kali nih beauty berniat sangat-sangat nak bantu Mummy Yaeesh untuk meraih undi bagi contest yang dier masukkan iaitu Toddler Super Model Contest tapi awas ye, bukan mummy nih yang dijadikan model nye tapi anak teruna kesayangannya yang kacak, cute mute lagi bergaya macam anak Jopun. Ihiks. Sila click link ini dan taip TSMC_vote_23 untuk mengundi Mohd Yaeesh Adam agar si comel ini meraih kemenangan. Mari lah kite beramai-ramai mengevote yaeesh okay!!!! Sini beauty up 3 keping pict yang telah dipertandingkan untuk tatapan semua dan yang pastinya anda akan terus mengundi bile terpandang wajah yang sangat comel ini... Wah tinggi lebey gunung everest dah puji nih. Tapi tak pe memang betul pun. Huhuhuhuuu.;-) Okay Guyz, jangan lupe mengundi okay!!! (Promote anak orang laen dulu sebelum ada anak sendiri... Heheheeheheheee)

model james bond jr. aka yaeesh bon.. bontot!hiks. pakaian : suit with bowsesuai dipakai utk majlis2 formal spt anugerah2 berprestij dunia..dan utk tackle aweks gak!ahaks!(minta2 dpt tackle hati juri + pengundi!hik3)

model hik hok (hiphop) ya..aw..aww!pakaian: hooded sweater wif baggy tee and shortsesuai dipakai utk bersantai dan juga melepak dgnP daddy, JT dan jamal abdillah!motipp jamal abdillah??woohoo..larikss


model hang tuah.."takkan melayu hilang di dunia!"katanye..pakaian: kebangsaan baju melayu bersamping dan bersongkoksesuai dipakai utk majlis kenduri kawin, tahlil dan hari raya puasa, malah raya haji juga!klu nak pakai time chinese new yr or deepavali pun tak salah okeh!woohoo

Note* Tulisan yang berkaler purple adalah copy paste dari Mummy Yaeesh Sendiri okay....;-)

GUD LUCK FOR MUMMY YAEESH AND YAEESH!!!!

7 comments:

N.i.e.z.a said...

wah..cute nyer bdak yaeesh ni..cam ada harapan je menang..cayok!!cayok!!

mummYaeesh said...

hamboi..menjejeh2 airmata terharu weols kekdahnye!tq dear..
i love u tooo!taking care!woohoo

pestt..nieza yg kat atas ni..da vote yaeesh ke lom..ahaks!

rose said...

yeehaaa... vote for yaeesh...

misz beauty said...

rase nye cam dah de result... nak g tengok dulu sape jd winner.... auk!!!!

.ArianiAizat. said...

eh macam mana nx sebut na,a YAEESH tuh?hehe
beruntung budak budak zmn skg neh,nama sume hensem2 cun2..hik~

dah toa spe menang ke?alar,xsempat nx vote la plak..comel la kamu ni yaeesh,besar nt leh jadi menantu untie nani.haha ;p

misz beauty said...

ye lah nani, sebut macam mane kamu eja lah.. hehhee... nanti baby nani pun taruk nama best2 k...;-)

tengok skala undian memang chance yaeesh winner for boys.... ;-)

Jehan Najib said...

cute sgt :D