Monday, May 11, 2009

Surprise!!!

Ok lah u ols, entry sebelum nih beauty sendiri dah meleleh-leleh... So now time to be happy... Entry sebelum nih kisah ari ahad kan?? So beauty nak cite sekarang kisah ari jumaat malam sabtu... Dan ari sabtu... Hehehee... Beauty dah sengih-sengih dulu nih... ;-p

Al-kisahnye, malam sabtu yang lepas beauty kuar wif sayang... Biase lah friday nite fever kan.. Che wah... 1st kitorang pegi cuci gambar ade office mates kirim kat hartamas... Nak dijadikan cite, before kuar tuh beauty dapat beauty punye Crocs Alice... Yey!!! dah dapat kaler pink lagi tuh... =D Yang sayang pulak tak sempat-sempat nak beauty pakai kasut tuh malam tuh jugak... Dier kate sangat comel okay... Weeeee =D Kuar malam tuh g hartamas we ols merempit... Best sebab dah lame x merempit nek scooter montel tuh... =D So u ols, bawah nih kasut yang beauty dapat.... ;-)

Beauty sangat suke kasut ini okay... ;-)
Afta dah kuar g hartamas and mamam kat damansara uptown, beauty and sayang pun balik lah rumah dulu sementara nak tunggu time kuar pi jumpe kengkawan scooter pulak... Tapi kali nek kete lah, sebab dah tengah malam sangat... Pastukan!!! Beauty dapat surprise satu lagik!!!!!! Heheheeee.... Nak tau tak ape murid2??? MUahahaaaaa.... Beauty dapat sekuntum mawar pink.... Sangat shomels.... Tak tau lah sayang nak bagi sempena ape, tapi kan beauty sangat-sangat suke... Incik rossi tuh dier kalo nak surprise tak payah tunggu ade special time ape-ape... If dier nak bagi dier bagi jerk... Yang penting beauty sangat suke dengan kezutan demi kezutan yang dibuat... Makin dekat tarikh bahagia makin romantik kekandaku itu... huhuhuuu... Nak tengok tak sekutum rose itu??? Jap eh beauty upload....
*
*
*
*
*
*

Tadaaaaa!!!!!!!!!!!


Sangat surprise plus malu-malu siput taw beauty terima ini bunga... Shooo shweet kan... Ehem.. Ehem... Bukan pe, ingat senang ke nak terima bunga dari incik rossi tuh... Dier tu kan jenis slumber rawk ya a aw jerk selalunye.... Tetibe jerk last week dier sangat romantik... Huhuhuuu... nEway, thanx sayang... Luv u so muchhhh!!!! ;-) Then lepak meeting sampai lebam... Pastu balik umah taido lah ape lagik esok nak kene g mancing pulak kat fakulti.... Beauty dapat banyak sangat ikan duk mancing ngan mummy and lil sis okay.... Sampai tebakar kulit beauty duk mancing... tapi tak pe puas hati Pict esok beauty upload coz de dalam laptop... Hehehee... Ok lah u ols, sekian berita gumbira dari beauty.... Daaaaaa...;-)

9 comments:

mummYaeesh said...

wah camel kah itu??
make sure masa dia bagi tu dia sdg sihat..tak demam ke sakit ke???ahaks..lariksss...

i'm happy for u!

misz beauty said...

eheheee... tu ar sis... duk pegang2 gak dahi dier takut demam kan... tapi dier ok je mase tuh... Dah bagi bunge siap suh hug lagik tuh... ihiks.... ;-p

tq sis... =)

rose said...

perhhh...romantik gak mamat sorg tu ek... hehehe...
tp mmg seronok bila kita dpt suprise dr org yg kita syg... bila teringat balik...sure akan senyum sorg2. :P

Qistyna Sha said...

wow...happy sakan...dapat crocs Alice dapat lagik bunga... waaaa...m so jeles....huhuhu bfku tak seromantik itu... :P

misz beauty said...

sis rose ~ hah tu lah sis, cam tak caye kan?? betul3x, tiap2 kali ingt mst senyum sorg2.. hehehee ;-)

sis sha ~ slow2 sis... nih dah nak dekat tarikh baru cam nih... maybe u pun same nnt...;-)

N.i.e.z.a said...

wow..dpt bunga ros la..urmm..bestnyer :p

misz beauty said...

eheheheee... (malu) ;-p

Good.Girl.Herself™ said...

OMG bestnyer dpt crocs dpt bunga lagi..U're so lucky!! :)

misz beauty said...

yes dear... i'm so lucky to having him in my life... ;-)