Wednesday, May 06, 2009

Last But Not Least...

Al kisah sebuah kisah yang tak berapa nak kisah..... Oitssss... Ape da beauty merepek meraban nih... Hehheee... Cowi ye... Saje jerk coz tengah pening-pening lalat kat opis nih...

Semalam beauty jumpe lagik sis lysa before shes flying back to sarawak today... (Sis, if u read diz entry thru ur handphone, beauty want to say i lap uuuuuuuuuuuu... hehheee)... Yalah dier bagi tau dier ade kat mid valley wif her hubby so ape lagik, dah tentu afta 5pm so dah balik keje... Beauty pun segera lah sms my sayang ajak pegi sane... Malang nye sayang punye belting moto sudah nazak dan perlu segera dihantar hospital tuk jumpe doktorrrrr... eh silap, antar bengkel jumpe mekanik... Huhuhuuu ;-) Ingatkan dier dah tak kasi pegi coz sms bunyik cam tak kasi kuar jerk tapi beauty silap lah pulak kan... Rupenye macam biase dier sentiase sporting kasik beauty kuar jumpe kawan-kawan tambahan kawan tu dier sendiri kenal.... Thanx cayang!!! uweekkkk;-p So beauty pun siap-siap ajak my lil sis teman pegi mid valley... Ingat nak nek tren tapi tren penuh lah pulak so terus je lah drive sampai mid tuh... Nasib kami memang baek, dapat park depan pintu masuk... Wohoooo.... ;-)

Dah sampai mid bermulalah pencarian mencari sis lysa... Rupenye dier kat dalam jusco at baby department... Punye lah banyak dier borong baju baby, macam orang dah kawen jerk.... Satu bakul penuh tuh... Huhuhuuu... Hubby dier pun duk gelak-gelak... Ehehheee... Ye lah, sis lysa nih sayang kanak-kanak riang so dier buy tuk anak-anak buah dier lah tuh or lil cousin dier.... Nak jadik anak buah untie lysa jugak boleh sik tok??? Whopssss... Salah jangan marah eh... =D Afta dat pusing-pusing dalam mid, mamam kat food court then kitorang pegi pusing-pusing kl.... Pastu singgah sebentar bersama kit kat kat Dataran Merdeka... Rupenye sis lysa pun xpernah pegi situ, so cam biase amik pict ber das2.... =D Beauty pun xpenah lepak kat dataran tuh, maklumlah sayang ku itu bukan suke bawak ku jalan-jalan ke situ if malam minggu memandangkan terlalu banyak rempitan... Ehehee...=D Then dah dekat kul 10 beauty have to sent them back to hotel cz beauty kene balik cepat today ade hal pepagi dah bangun... Sowi eh sis, lenkali kite jalan lagik sampai morning... ;-) Before balik minum-minum dulu kat area hotel, then salam peluk kish bagai sis lysa lame2 coz tak tau bile nak jumpak lagi.... =( Kan best if diorang memang stay sini... Bley tambah kawan tuk beauty gi jalan-jalan and shoping... Hehehee.... Xpa lah, jauh ke dekat ke, beauty still sayang and ingat kat semua.... Buat sis lysa, jangan nangis tinggalkan bro kat sini eh... Kitorang ade jaga dia... if dier notty kiter rotan sama dier... Weeeeeeeeeeeee ;-)

Okay, dah abis cite... nanti tunggu story mory laen pulak... Layang pict dulu okay... Zasssss.... Whopssss nanti dulu... Pict nih dalam hp beauty jerk... Esok baru upload pict dalam camera, xde lah banyak pun tapi ade lah jugak... Daaaa;-)

Beauty Cayang Sis.... ;-*

Wawa, Beauty & Sis Lysa

3 Dara Pingitan U Ols... ;-p

Us at Dataran.... ;-)

2 comments:

mummYaeesh said...

wah kata gi midvalley ..latar belakang cam kat dataran... sambung merayap ek??!

misz beauty said...

heheh.... nih mesti bace entry x abis... pict kat mid tak sempat nak upload lagik... huhuhuu ;-D