Tuesday, May 05, 2009

Kembali Bertemu =)

Che wah, tajuk entry tak nak kalah u ols... Cam tajuk lagu pun ade kan??? Hehehee.... Bley lah janji rawk!!! ;-) Tajuk entry nih bersempena dengan pertemuan kembali antara Misz Beauty and Misz Lysa... Haruslah seronok u ols... Beauty sangat rindu pada sis lysa dan sangat sayang pada dier... Abg Mat also lah beauty sayang... Kang majuk pulak beauty sayang sis lysa sorg2.... huhuhuuu ;-)

Sis Lysa telah selamat sampai di KL pada 1st may 2009 dan of coz lah dier pegi check in dulu and jalan-jalan bersama hubby dier yang tersayang... Almaklumlah diorang tu pun melepas rindu... Coz her hubby was in KL dah beberapa minggu kot.... So on Saturday baru beauty jumpe dengan sis lysa and abg mat... And of coz like before my sayang are wif us also... Sayang kat incik Rossi... Muaaxxxx ;-* So beauty sempat pegi Jusco wif family 1st coz my grandmom nak buat fish spa... =)

Sis Lysa dah belikan tiket for both of me and sayang also sis and her hubby lah... Kitorang pegi tengok Konsert Akademi fantasia u ols... Tak penah lak beauty mimpi nak pegi tengok konsert tuh walaupun dekat jerk ngan umah beauty... Dan pertama kali dalam sejarah we ols pegi tengok konsert Akademi Fantasia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hahhaaaaa.... Ye lah, sis lysa dah tentu memang addict ngan AF, so kitorang ber 3 (beauty, rossi & abang mat) layankan jerk... Jangan marah eh sis.... huhuhuuu...;-) Tapi u ols, last week punye konsert memang best ar coz dier buat musical sing.... Dan mase Hafiz nyanyi lagu P. Ramlee tuh sangat menyentuh hati beauty sehingga beauty terdiam dan tergamam.... Tapikan bile tengok kat TV tak feel pun cam mase beauty kat sane.... =D So kat bawah nih pict mase de kat stadium putra bukit jalil.... =)

Luvly Sista ;-)
Luvly Couples =)

Stage

Afta Finished da Konsert

Gud Bye!!!
Bro & Sis Wif Poster

Sowi eh u ols, beauty tak sempat take a pict wif sayang, dier bz ke sana ke mari... Kebetulan his uncle mista "Subhi Karim" - plz visit http://www.subhikarim.com/ (for details or nak tengok pict) covering da konsert =) So biase la bile anak buah bertemu pak cik... Heheheee ;-)

So afta dat, beauty and sayang bawak bro & sis pegi mamam Satay Kajang... Wah sangat sedap memandangkan we ols da lame tak mamam satay kajang and bro mat and sis lysa pun xpenah mamam lagik...;-) Dan jugak mamam makanan berat yang laen lah... We ols sangat lapar mase tuh so order 1 meja penuh tapi last2 tak habis... Sangat buruk perangai kan?? Hehheee... Neway thanx to bro & sis coz blanje me and rossi... ;-) Nih sempat amik pict satay jerk... ;-)

Setelah selesai mamam, we ols pun sambung lagik jalan2 kat downtown kajang tuh since beauty sendirik tak penah pegi... huhuhuuu.... Tapi downtown tuh sangat tecik (ikut dak irfan cakap) then sayang bawang kitorang sume pegi downtown kota damansara... Macam biase lah, kalo dah pegi downtown haruslah rambang mata, nak2 si incik rossi tuh... Last2 tak de ape pun dier beli.. Beauty beli perfeum botol kecik jerk buat simpan dalam handbag, sis lysa beauty tak ingat dier beli pe, yang beauty ingat dier beli sandle... Hehehee.... Then hari pun dah hujan kitorang pun begegas pulang ke pangkal jalan memandangkan waktu dah dekat pukul 4 pagi.... whopsss!!!!.... ;-) So antar sis pegi balik hotel, beauty and sayang balik PJ lah... =D

Yang penting beauty sangat suke dapat lepas rindu kat sis lysa.... Wish to fly to sarawak pulak tuk visit her.... Tomorrow she will be back to Miri.... Will Mish u so much sis.... I luv u foreva... Thanx again from me and rossi....;-)

4 comments:

mummYaeesh said...

wah af kekdahnye...

anyway sape sis lysa ni??

Beauty's Wardrobe said...

sis lysa nih kakak angkat az kat sarawak. kenal dier dah dekat 5 tahun thru myspace then dah beberapa kali jumpe... ;-)

.ArianiAizat. said...

seronoknye misz beauty dpt tgk AF live.tula org kate kalo tgk live & dlm tv berbeza kan?tgk the real live lg menusuk kalbu =)

misz beauty said...

hehee... tau xpa... ;-)