Wednesday, May 13, 2009

Award & Tagged!!

Kali nih beauty nak langsaikan 2 hutang sekali... Yang mana 1 tuh dah berkurun rase nye award from eina kechik... Sowi lah yang, sis terlupe lah nak buat... Asik duk ingat mende laen jerk... Hehehee... Neway thanx so much for u... Sayang u ols sangat2... muacckksss..... Diz is da award dat i've got... Sangat Comel, greeny gitu.... Thanx again dear.... =)


______________________________________________________

So, another award dat i've got is from Cik Nani Comel (anak ruse nani, baru kembang ekor....) sowi eh nani, cam best pulak lagu yang ur fiance nyanyi time tackle u... ihiks... ;-) So now, beauty nak upload and jawab tagged dier sekali.... Thanx dear...;-)


Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini:

1. Beauty kenal Nani thru blog lah, thru ape lagik... Beauty suke terjah-terjah blog orang then rase orang tuh best so nak lah jadi kawan... Boleh kan nani??? Heheheee ;-)

2. Pendapat beauty, Nani seorang yang sangat comel & manja... ;-p

3. Dier sangat baik untuk dijadikan kawan... Even tak penah jumpe and sembang thru alam maya nih jerk...

4. Dier seorang yang cekal sebab berjauhan yang jauh gile dari tunang tersyg nye... Cian dier... =)

5. Thanx so much dear coz bagi award nih kat beauty.... 1000x Muacckkkssss for u...;-p

Nyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award sepenuhnya :

1. Fakta : Beauty sangat senang untuk mesra ngan orang... If tak caye, cube datang sini kenal ngan beauty betul2... Sure sembang cam dah 10 tahun kenal... Hehehee

2. Fakta : Sangat luving gitu... Ceth!! Perasan pulak... ;-p

3. Hobi : Suke duk depan camera sayang... Posing sane-sini... Tapi yang dapat kat tangan beauty pict sekeping 2 jerk... yang laen sayang simpan sendiri... tak aci betul!!!

4. Fakta : Beauty sangat suke dengan business sekarang nih... kalo boleh ikan masin pun beauty nak jual skang nih... Ahahaaaa ;-p

5. Fakta : Anak sulong dari 2 adik beradik =)

6. Fakta : Sangat sayang pada mummy, adik, sayang and sume yang rapat ngan beauty.... ;-)

7. Fakta: my real name AZNIZA

8. Hobi : Suke sangat sakat mummy dalam kete.... Sampai mummy jerit2 melatah2... Ahahaaa ;-)

9. Fakta : Tak suke orang yang GEDIKSSS!!!!

10.Fakta : Beauty pun same cam Nani, tak sabar nak tawen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eheheheee ;-D

Pilih 10 penerima award seterusnya dan describelah tentang mereka:

1. Eina : Small gurl yang membonceng skuter pink nye... ;-)

2. Mummy Yaeesh : Mummy yang sangat sempoi mempunyai anak teruna yang kacak gitu!! ;-)

3. Nieza : Bakal mummy yang sangat lah comel nye....

4. Nell : My officemates yang lebih kurang same sengalnye ngan beauty duk sebelah meja beauty je... =D

5. Sis Sha : Sis yang sangat addict pada handbag, especially LV... Best betul hubby dier suke kasi dier hadiah handbag... ;-)

6. Sis Rose : Seorang yang simple, luvly sangat dengan hubby dier... =)

7. Sis Lysa : Sis yang sangat beauty sayang duk nun jauh seberang laut. Yang juga seorang yang rindu2an kat hubby nye... ;-p

8. Miss Bliss : Dear yang selalu tagged beauty.. So now its ur turn dear...;-)

9. Roscella : Lil sis yang dah continue her study... Take diz award if ur free ya dear... =)

10. Sape2 yang rase nak buat lah... =D

6 comments:

Good.Girl.Herself™ said...

Wowie i've been tagged!! Thanks sis..But give me some time to siapkan kay :] Syg sis!

misz beauty said...

okay dear..;-)

mummYaeesh said...

adeh..pengsan lagiks!

misz beauty said...

ahaks.... ;-p

.ArianiAizat. said...

thanks darl~sudi amek award from nani..thnks for the compliment tOo =)))

misz beauty said...

no problemo dear...;-)