Wednesday, May 20, 2009

1st Time Contest!!! Contest From Joegrimjow


Beauty Juz Dunno Diz Guy but So Excited Nak Join Contest Yang Beliau Buat Nih... So u ols kat luar sane, moh le kite ghamai2 join contest like beauty and mummyaeesh join nih... Sangat menarik u ols hadiah yang di tawarkan... Sila ke blog Joegrimjow ini untuk sertai contest nih okay... Kalo sempat lah... Beauty pun last min tau and last min join...;-) If interest cara-cara nak join contest dier adalah :.......
*
*
*
pertama

sebelum tulis entri, promote contest ni kedalam blog korang. ala, tulis sikit2 je, contoh, joegrimjow buat contest, jom pakat sertai. pun dah ok. klu korang buat banner, fuuh, memang chances mempengaruhi pemarkahan aku tu. yang pasti ada link contest tu diblog korang.


kedua

buat satu entry dalam blog kamu. mengenai kisah memori kamu yang kamu ingat sampai sekarang. yang paling penting, kisah benar. tiada rekaan. cinta? family? holiday? malam pertama? kawan? atau macam-macam lagi. buat jew apa2.masukkan skali

-lucu sampai aku baca guling-guling

atau

-moral sampai hati aku tersentuh

atau

-lusyah sampai aku senyum (klu lusyah sangat potong 30 markah!!)

nota kaki : nak masukkan sekali ke3-3 elemen ni pun boleh

Beauty tak tau cane nak buat but still nak cube gak... Sila ke link ini untuk entry yang beauty syorkan for diz contest... Tak tau lah best ke tak yang beauty tau mase beauty buat nih rase rindu yang tebal tuh sampai tak terluah ngan kata-kata.... Erkkkk....=D

6 comments:

mummYaeesh said...

wah..ujung2 baru nak join kekdahnye..woohoo!

misz beauty said...

ahaks... saje gatal tangan lah sis... cube je.... xharap menang pun sbb diorg nye cite best2... =D

.ArianiAizat. said...

alahai,baru nx masuk..xsempat la plak dah tutup..hehe ;p

xpela,beauty masuk kan?
nani support beauty la..nx jd pom pom gurl!hehe ^___^

misz beauty said...

alahai nani...

beauty pun baru je belek2 semlm trs masuk je... nih gara2 mummy yaeesh la nih... huhuhuuu....

thanx nani...;-)

joegrimjow said...

ok ok
da dapat
hee
mecey yek

misz beauty said...

no prob...;-)