Wednesday, April 15, 2009

Update Preparation =)

Sambungan entry sebelum ni okay... Hehehee...

Last day beauty on leave, untuk ape?? Untuk urusan borang-borang yang perlu di isi lah.... Pagi-pagi lagi dah duk tunggu kat klinik kerajaan dengan Sayang for HIV test... Ingatkan kene tunggu lama sangat, ye lah umat manusia ramai sungguh dat time rupe nye for ujian-ujian darah nih dah diasingkan di satu tempat so pendek kata (bukan panjang kata okay) we ols punye turn jadik cepat lah.... Nak pegi toilet pun tak sempat... Huhuhuuu....

Buat pengetahuan semua, beauty nih penakut dengan jarum... Walaupun dah banyak kali masuk kuar hospital, duk dalam wad and kene cucuk beauty tetap takut dengan jarum... Seriau dibuatnye.... Sambil tunggu tuh tangan dah seram sejuk duk bayangkan jarum besar... Sayang duk sengih-sengih jerk... Rupe nye masuk-masuk kene jarum cetoit jerk... Tapi sakit gak oooo =( Sayang bley buat lawak lagik pas dah kene amik darah tuh... Pusing-pusing kepala lagik mau pengsan konon... =D So da result is!!!!!!!!!!!!!!!!! Both of us are HIV negative.... So bley tawennnn!!!!!!!!!! Hahahhaaaaaa... Gile gatal beauty nih kan... Alah sayang pun same... Malam tadi dier kasi sms borang dier dah setle so bley kawen malam nih... Hahahaaa =D InsyaAllah if xde ape-ape our form untuk permohonan nikah will submit next week at JAIS.... =)

Afta setle HIV test we all balik umah sayang then dier tunjuk design kad kawen yang dier dah buat.... (font design je pun... huhuhuuuu)... So setelah beberapa perubahan dibuat then confirm puas hati terus pegi carik contoh paper untuk print nanti... Paper tu sungguh simple, cantik dan wangi okayyy... =) Sayang said diz week will start printing.... Ops, ribbon belum beli..... Petang ni lah ajak mummy pegi beli ribbon and nak pegi Kamdar carik kaen lagik.... Nak antar tempah baju khatam quran...=D Okay lah, later update lagik okay....

p/s * Doakan semua perjalanan persiapan dan majlis kami nanti berjalan lancar ya... Amin =)

4 comments:

egatinja said...

wah wah wah..hehe..
smoga bjln dgn lancar ya!!
& sis pun enjoy2 gak time wedding tu..
xyah bingung sana sini..hehe..
kawen skali seumur hidup..
so makesure sis la princess of the day!!!

misz beauty said...

eheheee.... will do dear... wish u will be here too on my big day..;-)

mummYaeesh said...

eee..bestnye wat preparation nak kawin ni!penat, duit abis tapi hati riang gumbira jerk!woohoo

misz beauty said...

wohooo... tau tak pe sis... duit mengalir cam air jerk... tapi hati tak sabar2... whopsss...;-)