Friday, April 17, 2009

Tq MummYaeesh!!!

Wah, ari nih beauty tak pegi mane-mane tuk window-window shoping gitu.... Juz balik umah melepaskan ngantuk... Huhuhuuu... U noe wut, sesampai je kat umah beauty telah menerima pos express from someone... Macam bley agak, tapi tak puas hati nak tengok gak dulu... Dan bile beauty bukak jerk, yes!!!!!!!!!! i am rite... I've got something from sis watie a.k.a mummyaeesh... Hehehee... Neway thanx sis for da twin tower... Tak dapat nek twin tower dapat FM pun jadilah... whopsssssss... ;-) Thanx again to sis yang soooooooo chweeeetttttt replying back my gift walaupun beauty kasi tu ikhlas tak harap pape... ;-) Wait for next tetttttttttt!!!!!! from me... wohooooo...;-)

Ni lah dier gift nye... Shaye sangat suke!!!! ;-) Luv u sis.. =)

6 comments:

Qistyna Sha said...

Az, klu sis nak mitak az temankan sis g konset AF bley tak?? *blushing*

misz beauty said...

weeeee... of coz lah bley... kasi tau je bile...;-)

Qistyna Sha said...

im so happy & excited... tau tak...sis nak g boleh...naik LRT, pulang nak naik apa?? klu takde cab cane? huhu nantilah klu jadi... tgh ada perang sikit nih ngn abg mat. tunggu cool sikit. fyi, dia keja KL for 1month... yesterday start pegi... huhuh

misz beauty said...

ooo... no wonder lah mau dtg cni eh.. huhhuuuu... xpa, nnt sis kasi tau eh...;-)

mummYaeesh said...

most welcome...
and today i already received another teettttttttttttttt !tekezut berok weols kekdahnye!tq tq tq

misz beauty said...

ehheee... seperti yg dijanjikan...;-)