Friday, April 03, 2009

Siaran Langsung Dari Penang ~

Wah, siaran langsung gitu.... Yoyo ooo jerk beauty ni kan.... Btw seperti mana yang u ols tahu beauty akan ke Penang then now beauty dah berada di sini.... Haruslah dalam mood bercuti kan... =)

Alhamdulillah sepanjang perjalanan ke sini malam tadi kereta beauty berada dalam keadaan yang baik tanpa meragam... Thanx Charming, u do a great job... Ako sayang kamo!!! =) (charming is my car ok.... dun salah anggap k...;-p) Beauty budget sampai Penang dalam 4 jam atau lagi cepat cikit tapi selepas dari RNR sungai perak ade xcident berlaku... And u noe wut, kereta yang xcident tuh beauty dah nampak mase kat bukit beruntung lagik... Duk bagitau mummy= beauty : "u c dat white GEn2??? sangat laju... " , mummy said : "kat depan tadi ade kereta polis, silap-silap kene kejar ngan polis tuh and terus saman...." last-last jumpe kete tuh dah xcident..... Teruk lah jugak kete dier, maybe lost control and berpusing, kete myvi tu dari arah yang sama tak sempat break, then hentam depan sama depan.... But i think owner kete masing-masing selamat coz tak de pun darah-darah kat atas jalan raya tuh.... Afta dat, depan ckit afta sungai perak tuh hujan pun turun selebat-lebatnya.... Jadi beauty pun terpaksa lah bawak kete dalam lingkungan 80km sejam... lebih ckit jerk mummy dah bising-bising... Tapi bile dier pejam mata jap beauty up ckit lah... Huhuhuuu... (jangan tru aksi beauty ok.... hehehee) Papepun kami selamat sampai ke rumah my untie.... Thanx for da prayers eh kawan-kawan =)

So today, nothing much to do today.... Juz lepas-lepaskan penat... Masak-masak kat umah.... Petang nanti jerk pegi tengok wayang wif mummy and my untie beserta 2 hero nye.... Beauty dah book ticket semalam lagik... Ingat nak tengok Shopaholic but then untie kasik tau her son nak tengok Fast and Furious 4.. Belasah je lah.... Shopaholic bley repeat lenkali... =) And maybe beli barang-barang beauty for wed nanti lagik ckit.... Adoi, tak setle-setle lagik kan.... =(

Ok u ols, selamat bekerja bagi yang bekerja eh.... Beauty nak sambung landing jap... Sehingga berjumpa lagik naaaa.... (hope can go to Nasi Kandar Line Clear tonite..... nih terpengaruh ngan mummy yaeesh lah nih.. heheheee) Daaaaaaaaaaaa........... =)

4 comments:

Orked said...

nanti aunty pergi tak wedding aunty shaf? kalau pergi nanti jumpa orked kita berkenalan ek?

(mummy orked)

misz beauty said...

e'eh... yup, insyaAllah untie pegi wed aunty shaf.... kite jumpe kat sane k...;-)

mummYaeesh said...

gi tak line clear??

misz beauty said...

pegi lah sis... tapi erk.... taste kite x same kot...=(