Friday, April 10, 2009

School Tagged by Iena Kechik~

Beauty buat tagged nih dengan perasaan yang rindu teramat pada zaman sekolah beauty... =(

School Tag!!!

Sekolah mana lagi besh? Rendah ke menengah?
Sekolah Menengah

Apakah makanan kat kantin sekolah yg korg x boleh lupa?
Tak de yang besh!!! Beauty lebey suke mamam kat kedai Opah beauty afta school... =)

Subjek yg korang suka dan benci. Kenapa ek?
Tak suke Math... Beauty pun tak tau nape, mase sekolah rendah punyelah champion math masuk menengah jadik benci... Sebab banyak sangat number and buat beauty pening.... hehehee =D... Beauty suke Pendidikan Agama Islam, suke sangat-sangat... If de kene hafal, beauty lah orang pertama ke depan dulu... =)

Denda paling teruk korang penah kena, sebab apa?
Sekolah menengah tak pernah kene denda... Cikgu sayang beauty =)

Pilih 1 hari yg paling bosan dalam sekolah. Kenapa?
Hari-hari pun suke mase sekolah.... Rindu lah nak ulang waktu tu semua... =(

Cikgu fevret korang? Kenapa?
Cikgu BM, sebab cikgu tu manjakan beauty.... Beauty panggil Ayahnda Hashim, selalu tambah beauty duit blanje sekolah beauty.... Pastu if beauty lupe siapkan homework tak pernah kene marah... Pastu sume orang pun jeles... Hahahaaa =)

Barang yg korg tak pena tinggal masa g skola selain buku,pencil case, etc.
Minyak wangi.... Hahahaaa.... Orang glamer haruslah kene sentiase wangi dan kelas gitu... =D

Perasaan korang masa nak tunjukkan report card kat parents?
Tak de perasaan kot... Walaupun result best tapi tak dapat tunjuk kat mummy sendiri, mummy jauh mase tu so tunjuk kat opah je... =(

Pernah rasa jeles bila member dapat markah tinggi?. Apa yg korang buat?
Ini adalah kemestian.... Rase nak nangis pun ade.... =D

Jawatan paling beso korang penah pegang?
Setiausaha Kelab Hoki, Bendahari Persatuan Kadet Bersatu Malaysia, Ketua Koir, Ketua Nasyid, Ketua Dikir Barat pendek kate kalo dalam aktiviti kebudayaan tu memang beauty lah Ketua nye.... Heheheee... Bukan gile kuase ok, tapi amanah dari cikgu-cikgu yang percaya pada bakat beauty... =)

Rindu tak nak balik skola semula?
Rindu sangat-sangat..... Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Panglima Perang Kiri, Tapah Road, Perak is da best school eva yang beauty pernah masuk sepanjang tukar-tukar sekolah.... (almaklumlah anak polis dulu).... Mase tu beauty glamer sangat... Hahahaaa (gile glamer betul haku nih... ;-p)

So nak tagged orang ar diz time :-
*Sis Lysa
*Lil Sis Cella
*Miss Bliss
*Miss Aa =)

Cukup la tu kot... hehhehehee.. daaaaa.. =)

2 comments:

aA iZm@e said...

sis x tagged aA pon... =(

misz beauty said...

alalaaaa.... sowi lah dear... i'll put ur name k... ;-)