Monday, April 20, 2009

Perbarisan Sukan Staf UPM 2009

Hye u ols... Ada sehat ini hari??? Beauty sehat plus bz tapi nak gak update my blog yang tersayang nih... Hehehee.... Seperti tajuk entry tuh, beauty nak bagi tau... Beauty masuk perbarisan sukan staf antara Fakulti/PTJ UPM 2009 last week... Walaupun beauty tak masuk acara pape but perbarisan tuh beauty tetap jugak nak support dengan menjadi gurl sepanduk gitu... Muahahaa.... Lame tak pegang sepanduk tuk perbarisan... Last pegang mase tahun 2004... Mase sekolah pulak beauty sendiri dalam platun perbarisan... Wah rindu pulak kat gang2 Persatuan Kadet Bersatu Malaysia sekolah beauty dulu.... U ols rawk beb... We ols johan segala perbarisan... ;-) Weh ape da melalut.... Heheheee... Jumaat malam hari tu ada acara perasmian sukan staf upm so mcm biase of coz lah ade perbarisan.... Malam tu banyak gak kontinjen kalah sekan sea... Kontinjen yang menyertai dalam 31 kontinjen.... Walaupun fakulti beauty tak de menang pape on dat nite tapi penyertaan kami pun sudah memadai menyapot acara anjuran upm nih.... Best tau walaupun penat.... Lame tu berdiri... =) So mari kite tengok sedikit pict from our fotogh on dat nite.... Kredit to mista aqim... ;-)

Kami Sayang Fakulti Kejuruteraan!!! =)
Cover... cover... =D
Dato' VC bersalaman dengan our Deputy Dean
Weh, belum ready laaaa.... ;-p
Malaysia Ku Gemilang....=)
Macam biase.... Aweks Sepanduk Pose!!! ;-p

3 comments:

Qistyna Sha said...

Wow...patut la lama tak update. Sis naik bosan nak mengupdate blog...nati la ku dtg rajin balik...huhuh

p/S: zaman sekolah dolu2 slalu la ikut perbarisan.... rindu gak... huhuhu

egatinja said...

wasehhh..putih berseri-seri hehe
practice2 hehe..nanti time wedding sis x pegang sepanduk..sis pegang bunge lak hehehe pastu org tsayang dsebelah hehe

misz beauty said...

sis lysa ~ lame eh x update?? rase cam selalu je me update blog... sis jerk yang jarang...;-p

cella ~ tak sabar lah sayang sis nak pegang bunge tuh... weeeee ;-)