Wednesday, April 29, 2009

My New Sandle... =)

Lame kan duk tunggu pe berita pe beauty dapat fer besday present from Mista Rossi... huhuhuuu... Xpe lah, nak sedapkan hati beauty yang gundah gulana nih beauty post kan entry pasal besday present beauty... Sian sebenarnye kat sayang coz banyak sangat bende dier nak kene sediakan for beauty for our coming big day.... Then nak pikir besday present lagik kan... But never mind sayang, i'll accept wut u give eventho its a small things or late... huhuhuuu.... janji from u... =)

Dipendekkan cerita beauty sangat suka dengan brand CROCS sekarang nih.... Tak tau pulak incik Rossi pun duk aim bende yang sama nak belikan tuk beauty... So as my besday present, beauty dapat new sandle from Crocs.. =) best sangat bile pakai, macam berdiri atas tilam.... ;-) Sayang kate design nih bukan market malaysia, beauty siap pi carik kat pyramid sume sebab tak pecaya, ye lah design nih amatlah simple.... Mase pegi ushar tu pun, staf yang kat dalam kedai tu duk kerling2 design yang sayang beauty pakai sekali coz design dier pun tak de kat malaysia lagik... Heheheee... So betullah pe sayang kate tuh.... Ihiks... ;-) Then yang paling penting beauty akan dapat another pair of Crocs design from sayang.... Weeeeee, tak sabar tunggu barang tu sampai..... Beauty dah tengok gak design tu tak de dekat market sini but tak tau lah if de kat tempat laen kan.... uhuks... yang beauty jumpe kat sini juz Malindi and Olivia design... Tamoooooo, nak yang new one... Huhuuuuu.... Cepat ckit k sayang, kaki dah gatal nak sarung kasut cantik dan best.... ;-) Okaylah sampai disini sahaja.... Ade lagik nak bagi tau dapat barang tapi kene tunggu afta married baru bley cite... Muahahahaaaaa..... Daaa u ols.. ;-)
Nih simple sandle yang beauty dapat... =)

My future shoesssss... ;-)

Update : My Hand Made Wedding Invitation Card Is In Processes, So Please Leave Ur Adress at my email azniza_azhar@yahoo.co.uk for me to sent u an invitation later... Tq... ;-)

7 comments:

egatinja said...

eee..sis mjeleskan cella la hehe :P

misz beauty said...

jeles nape syg??? hehheee ;-)

.ArianiAizat. said...

sandle pink tuh sgt sweet ;)

beshnye dpt present sandle crocs!
eh,ble birthday beauty?

HAPPY BIRTHDAY!

=)

egatinja said...

cantek sgt sandal tu!!hehe

misz beauty said...

to nani~ besday beauty dah lepas lah dear, on februari... ;-)

to cella ~ shantek kan??? ex sabar nak wear it..

mummYaeesh said...

finally...
kiranye rare la ni...woohoo..

uols da ada add weols kan...jgn lupe yerk!

misz beauty said...

ye la tu sis... hehehee..;-)

owh itu sudah semestinya... ;-)