Thursday, April 16, 2009

LV vs Coach

Adoilah.... Beauty pun tak tau nape sekarang macam suke pulak ngan brand Coach nih... Before diz memang tak pandang pun diz brand tapi makin lama makin banyak design yang best-best mengatasi LV dan harganya lebih murah... Heheheee.... Pastu banyak pulak lawat-lawat blogger yang craziest of coach brand upload and jual design-design handbag yang best... Patutkah beauty beralih arah??? Beauty rase walaupun beauty akan menjadi pelanggan setia Coach lepas nih dalam hati LV tetap pilihan nombor 1... Abislah beauty kali nih.... Afta married will start again being shopaholic... Yihhhhaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! =)

VS

5 comments:

egatinja said...

haha sis..
xkisahla..
as long as duit ada..
sis ble bli mcm2..
tu pasal cella skrang xsbr nak g study,pastu graduate pastu keja..
dptla beli brg byk2 gune duit sdiri hehe

misz beauty said...

eheheee... tau tak pe... but u noe wut dear?? sis rase mase sekolah sis lagik banyak duit dr dah keje... huhuhuuu =D

mummYaeesh said...

ape ada hal..belasah jerk dua2..klu ada lebih jgn lupe pass satu!woohoo..

.ArianiAizat. said...

btul.btul.btul.

coach mmg besh!ske yg puteh tuh!
hoho yg hijau pon cantek jugak!

beli jela dedua!Hihik ;p

misz beauty said...

eheheheee.... tu lah... sume2 nih dah survey.... pas abis majlis terus pegi shoping sume2... huhuhuuu ;-)