Wednesday, April 22, 2009

Happy Anniversary To Rossi & Miszbeauty

Wah.... sibuk gile kentang punya pasal sampai beauty sendiri terlupe hari nih 3rd anniversary for beauty & rossi... Nih sume penangan nak start business punye pasal and keje kat opis yang menimbun.... Sowi lah sayang.... =(

Neway to my sayang,

Selamat ulang tahun yang ke 3 buat kita berdua... Semoga Allah swt merestui dan merahmati hubungan kita berdua hingga ke akhir hayat... Semoga Allah swt melindungi hubungan kita... dan semoga niat suci kita untuk mengukuhkan lagi pertalian dan membina mahligai suci ini akan tertunai dan berjalan lancar hendaknya.... Amin.


Diz words i dedicated specially for u sayang,


Sayang
Kau akan menjadi yang pertama dan terkahir
Yang akan hadir
Sebagai raja dalam hidup dan hayatku
Aku disini
Akan sedia menanti
Saat kita disatukan untuk selamanya

Sayang
Tidak dapat ku gambarkan
Tidak dapat ku tafsirkan
Betapa aku bahagia
Menanti saat-saat indah
Untuk kita bersama
Dalam ikatan yang suci murni
Dalam ikatan yang direstui
Dalam ikatan yang dirahmati

Aku disini
Akan sentiasa memanjatkan doa
Kepada Illahi
Agar hubungan kita akan berada
Kekal dan abadi

Selamat Ulang Tahun Sayang
Beauty LOVE Rossi

10 comments:

egatinja said...

happy 3rd anniversary sis!!!
waa...xlama lagi naik pelamin yeay!!
smoga bahagia hingga ke hujung nyawa :))

misz beauty said...

tq sis..;-)

iena said...

i'm hepy for u sis...semoga impian kasih sis tercapai oke..amin...

misz beauty said...

tq dear.. amin

rose said...

moga kekal selama yerr

Qistyna Sha said...

Happy anniversary yang ke-3....wah wah...sama lah kita...sis pun tak lama lagi nak masok 3 years gak...huhuhu :) anyway, selamat berbahagia k.... btw, maybe sis akan fly KL (maybe) next week... :)

.ArianiAizat. said...

schweet =)


happy 3rd annie for both of you!!
+
happy ever after


^___^

misz beauty said...

tq semua... doakan semua berjalan lanjar seperti yang dirancang ye... semoga Allah bersama beauty hendaknya... amin

mummYaeesh said...

selamat ulang tahun sayang...
whoops tersasul lak..
wah gitew!

misz beauty said...

whops... sis, ayat tu lah dier ucapkan.. huhuhuu ;-)