Wednesday, April 08, 2009

Anugerah Sukan UPM 2009 ~ Show

Last nite 07.04.2009 beauty dijemput untuk menghiburkan atlit-atlit di Majlis Anugerah Sukan UPM 2009 di Marriot Hotel. Majlis yang best sebab banyak atlit ganteng-ganteng banget... huhuhuu... (gedikssss sungguh i nih kan u ols... ;-p) Malam tu dress up simple... Juz blouse, long pants and belt.... Sebab banyak orang UPM so xbley nak pakai seksi gitu... Sume orang pun kenal beauty nanti... Ahaks... =D Nyanyi 1 lagu jerk coz artis yang dijemput dalam 6 orang... So everyone sing a single song... Beauty nyanyi lagu Gantung by Melly Goslow... Diiringi band from Project 2000, they ols memang best maen music, memang pro.... =) Beauty nyanyi malam tu tak tau lah sedap or tak coz hp batery empty tak dapat nak record... Orang kat dalam dewan kate best tapi tak tau lah u ols kan... ;-) If sempat record bley gak upload kat sini kan... Neva mind next time bley kasik u ols dengar if beauty de show lagik eh...=) So beauty nak sambung keje dulu.... Layan pict artis yang dijemput malam tu... huhhuuu.... afta majlis beauty dah buang sume simpan dalam beg my belt and earing.... rimas... ;-)

Hajar, Kak Ina (artis for Project 2000 band), Beauty, Sis Raja


Jom test vocal power wif us... huhuuuu ;-)

UPM Artist

6 comments:

Qistyna Sha said...

Wow...lagu gantung tuuu.... one of my fav song... =)


Nice pic there... last one! =)

misz beauty said...

heheh... last min choose dat song... mula2 diorg in4m suh nyanyi lagu laen... tapi mase rehearsal jd lagu tu pulak..;-)

tq sis... =)

rose said...

wah that my fav song lah dear...
-x boleh lawan lah..vocal uols mmg mantop...

misz beauty said...

ye ke sis... nnt buat dedicated kat hot fm tuk sis... ;-)

whopss.... malu lah we ols cam ni =D

iena said...

wohoo...caya la sis...nyanyi lagu gantung giteew kan....
nanti bley la karoke skali eyh...

misz beauty said...

bley jerk.. no prob...;-)