Thursday, April 30, 2009

1 Mei 2009

Sebelum abis waktu keje ari nih beauty nak say Selamat Hari Pekerja buat semua pekerja yang ada diseluruh pelusuk dan antero Malaysia nih eh... Yang pegi bercuti di tempat perlancongan Hav Fun, yang pegi balik kampung tuh selamat kembali ke pangkal jalan... opssss... hehehee... Semoga perjalanan kamu semua selamat pegi dan balik... Amin. Beauty pulak tak tau lagi nak pegi mana, mungkin abiskan masa dirumah untuk meneruskan persiapan semua... Nak ikat reben lah ape lah bagai... =) Mungkin ke rumah sayang lepak-lepak ngan mak sayang curik-curik tengok persiapan sebelah diorang pulak... huhuhuuu..;-p Ataupun if sayang tu rajin nak bawak beauty ronda-ronda beauty lagilah sukaaaaaa bangat.... ;-p Okay u ols, dah cuti lama nih nanti jangan lupe masuk keje balik on Monday okay.... Masuk dengan semangat waja tuk kerjaa... Kerajaan dah bagi cuti tuh so jangan malas-malas lagik... =) To Sis Lysa yang akan terbang dari Sarawak esok u take care jangan lupe inform bile dah mendarat di KL.... If ade masa kita jumpa lagik beauty bawak jalan-jalan eh... Sebut je nak pegi mana, selagi satria oren yang buwuk tuh bley bawak beauty akan bawak sis okay.... ;-) Okay u ols sume, selamat semua.... ;-)

2 comments:

mummYaeesh said...

happy labour day!
sok ada sesi bertemu blogger wat pertama kalinye..
wah berdebar uols!

misz beauty said...

WAH BEST... x invite beauty pown.. =(